/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Druesukker vs alm. sukker
Fra :
Thomas Hjort
Dato :
02-11-02 18:29
Bliver druesukker optaget mere langsomt i kroppen (ligesom andet
frugtsukker) en alm. hvid raffineret sukker? Og kan det bruges købes og
bruges ligesom alm. sukker?
Mvh Thomas
Klaus Alexander Seis~ (
02-11-2002
)
Kommentar
Fra :
Klaus Alexander Seis~
Dato :
02-11-02 18:40
Thomas Hjort skrev:
> Bliver druesukker optaget mere langsomt i kroppen (ligesom
> andet frugtsukker) en alm. hvid raffineret sukker?
Druesukker (glucose) bliver vel tværtimod optaget hurtigere i
kroppen end melis, da det ikke skal spaltes først.
> Og kan det bruges købes og bruges ligesom alm. sukker?
Druesukker kan købes i løsvægt i bl.a. de fleste supermarkeder,
og det er ret dyrt.
Jeg er ikke klar over hvor meget druesukker søder i forhold til
melis; ej heller hvordan dets bage- og karamelliseringsevne er.
// Klaus
--
><> vandag, môre, altyd saam
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408943
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.