/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Druesukker vs alm. sukker
Fra : Thomas Hjort


Dato : 02-11-02 18:29

Bliver druesukker optaget mere langsomt i kroppen (ligesom andet
frugtsukker) en alm. hvid raffineret sukker? Og kan det bruges købes og
bruges ligesom alm. sukker?

Mvh Thomas



 
 
Klaus Alexander Seis~ (02-11-2002)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 02-11-02 18:40

Thomas Hjort skrev:

> Bliver druesukker optaget mere langsomt i kroppen (ligesom
> andet frugtsukker) en alm. hvid raffineret sukker?

Druesukker (glucose) bliver vel tværtimod optaget hurtigere i
kroppen end melis, da det ikke skal spaltes først.

> Og kan det bruges købes og bruges ligesom alm. sukker?

Druesukker kan købes i løsvægt i bl.a. de fleste supermarkeder,
og det er ret dyrt.

Jeg er ikke klar over hvor meget druesukker søder i forhold til
melis; ej heller hvordan dets bage- og karamelliseringsevne er.


// Klaus

--
><>    vandag, môre, altyd saam

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177507
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408569
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste