|
| Gemme røget makrel til næste dag ? Fra : Jens |
Dato : 01-11-02 14:27 |
|
Hej.
Når man nu har pillet en lækker røget makrel fra fiskemanden, og der bliver
noget til overs, er der så noget i vejen for at gemme resten i køleskab til
næste dag ?
Vi har oplevet et par gange med dårlig mave efter at have spist det anden
dag. Måske er sådan en "fætter" specielt god til at formere bakterier ?
Vi har ingen problemer med temperaturen i køleskabet.
/Jens
| |
Poul F. Andersen (01-11-2002)
| Kommentar Fra : Poul F. Andersen |
Dato : 01-11-02 18:46 |
|
> Når man nu har pillet en lækker røget makrel fra fiskemanden, og der
bliver
> noget til overs, er der så noget i vejen for at gemme resten i køleskab
til
> næste dag ?
>
> Vi har oplevet et par gange med dårlig mave efter at have spist det anden
> dag. Måske er sådan en "fætter" specielt god til at formere bakterier ?
Hej,
Nej, slet ikke,- men:
1. Det er ikke alle maver, der har det fint med røgede ting
2. Har resten af din "fætter" fået lov til at stå lidt længe på spisebordet
inden returen til køleskabet?
3. Din fiskemand kender ikke datoen på sin vare ?
Vi spiser masser af røgede makrel, og har aldrig oplevet det du
beskriver.
PS: Du har selvfølgelig vasket dine hænder (igen) inden du pillede den, ik'
?
Manglende køkkenhygiejne er årsag til de allerfleste mavetilfælde.........
--
Venligst
Poul F. Andersen
| |
|
|