Lige en lille detalje, som du måske ikke er opmærksom på: Vandet må ikke
koge, men skal holdes lige under kogepunktet for ikke at bollerne skal gå i
stykker.
PS: vandet koger når det bobler
m.v.h.
Jens
"Jørgen Hess" <joergen.h@ahvamail.dk> wrote in message
news:3dc6f309$1$52934$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
> "Thïngmand" <michael@thingmand.invalid> skrev i en meddelelse
> news:3dc257f5$0$28803$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> > Jeg skal have lavet en gang boller i karry her til aften, men hvordan
> undgår
> > jeg at bollerne smuldrer når jeg koger dem?
> >
> > --
> >
> >
> > Med venlig hilsen
> >
> > Michael Thingmand Henriksen
> > MISU Reklame
> > Tlf. 4821 9001
> >
> >
> Der er kommet mange gode råd, især med at røre godt.
> Det er nemlig forskellen. En frikadelle fars må IKKE røres godt, i den
> kommer du en afmålt mængde væske i og når farsen begynder at blive fast
skal
> der ikke røres mere.
> Til kødboller skal der tværtimod røres længe, og når farsen bliver for
fast
> kommes lidt mere væske i, sådan fortsættes indtil farsen ikke kan tage
mere
> væske. Så skulle bollerne gerne forblive hele under kogningen.
>
> Jørgen
>
>
>