Det _er_ nemt:
Brunes på pande - ja, du kan blive nødt til at tage 'en ende' ad gangen' - i
lidt smør+olie. Bare for at lukke porerne. Tager 5 min.
Herefter i ovnen - 100-120 grader! - en lille time - afhængig af
rødhedsønske.. Brug stegetermometer.
Den langsomme stegning gør, at saften i forbløffende grad bliver i dyret..
Serveres med din bedste Bourgogne - mørbraden er mild i smagen, så en
kraftig Rhone-vin vil kvæle den..
mvh
Krabsen
"jones_net" <jones_netng@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
news:apdfqc$2id$1@sunsite.dk...
> Hejsa
>
> Jeg er så heldig at have en oksemørbrad, problemet er bare størrelsen - 2
> kg...
>
> Hvad skal jeg gøre ved den, hvis jeg gerne vil have den i ovnen, for
> stegegryden kan ikke klare den...
>
> Det må gerne være lidt nemt
>
>
> Håber I kan hjælpe
> /J
>