|
| bagt kartoffelmos Fra : Pia |
Dato : 25-10-02 16:53 |
|
Hej med jer
Alle opskrifter jeg har fundet paa bagt kartoffelmos inkluderer piskede
aeggehvider. Jeg formoder, det betyder, at jeg ikke kan lave den paa
forhaand (altsaa ovnklar)? Er der nogen, der har en opskrift paa en
version, hvor jeg kan lave den lidt tidligere (bare et par timer eller saa)
og saa stikke den i ovnen til sidst?
Knus
Pia
| |
Trine Kornum Christi~ (25-10-2002)
| Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~ |
Dato : 25-10-02 17:00 |
|
"Pia" <pia.a.reynolds@btinternet.com> writes:
> Alle opskrifter jeg har fundet paa bagt kartoffelmos inkluderer piskede
> aeggehvider. Jeg formoder, det betyder, at jeg ikke kan lave den paa
> forhaand (altsaa ovnklar)? Er der nogen, der har en opskrift paa en
> version, hvor jeg kan lave den lidt tidligere (bare et par timer eller saa)
> og saa stikke den i ovnen til sidst?
Jeg har aldrig brugt andet end kartofler, margarine og mælk til min
bagte kartoffelmos. Jo, nogle gange har jeg kommet persille eller ost
eller andet godt i, men jeg har ikke hørt om æggehvider.
Mvh Trine
--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://usenet.dk
http://www.triane.dk, hvis du mangler et sted at sove i Nordjylland
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder
| |
Pia (25-10-2002)
| Kommentar Fra : Pia |
Dato : 25-10-02 17:12 |
|
"Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> wrote in message
news:uiszqqzjz.fsf@trinekc.dk...
> Jeg har aldrig brugt andet end kartofler, margarine og mælk til min
> bagte kartoffelmos. Jo, nogle gange har jeg kommet persille eller ost
> eller andet godt i, men jeg har ikke hørt om æggehvider.
>
> Mvh Trine
Det lyder godt...kan man saa lave den lidt paa forhaand, eller er det bedst
hvis man laver den med det samme?
Pia
| |
Trine Kornum Christi~ (25-10-2002)
| Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~ |
Dato : 25-10-02 17:28 |
|
"Pia" <pia.a.reynolds@btinternet.com> writes:
> "Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> wrote in message
> news:uiszqqzjz.fsf@trinekc.dk...
>
> > Jeg har aldrig brugt andet end kartofler, margarine og mælk til min
> > bagte kartoffelmos. Jo, nogle gange har jeg kommet persille eller ost
> > eller andet godt i, men jeg har ikke hørt om æggehvider.
>
> Det lyder godt...kan man saa lave den lidt paa forhaand, eller er det bedst
> hvis man laver den med det samme?
Jeg har tit brugt en rest fra dagen før, så det skulle ikke være noget
problem at vente.
Mvh Trine
--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://usenet.dk
http://www.triane.dk, hvis du mangler et sted at sove i Nordjylland
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder
| |
Pia (25-10-2002)
| Kommentar Fra : Pia |
Dato : 25-10-02 18:12 |
|
"Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> wrote in message
news:uadl2qya5.fsf@trinekc.dk...
>
> Jeg har tit brugt en rest fra dagen før, så det skulle ikke være noget
> problem at vente.
>
> Mvh Trine
>
Tusind tak
Pia
| |
Mette Nylander Sørup (26-10-2002)
| Kommentar Fra : Mette Nylander Sørup |
Dato : 26-10-02 17:23 |
|
> Det lyder godt...kan man saa lave den lidt paa forhaand, eller er det
bedst
> hvis man laver den med det samme?
>
> Pia
>
>
>
Man kan sagtens lave kartoffelmosen på forhånd, faktisk kan du fryser det
ned opblandet med krydderurter, ost eller hvad du nu vælger at hælde i. Du
kan fryse dem ned i ovnfaste fad (eller aluforme). Når de er tøet op, er
mosen lige klar til at sætte i ovnen.
Mvh.
Mette Sørup
| |
Stine (13-11-2002)
| Kommentar Fra : Stine |
Dato : 13-11-02 10:38 |
|
Hej Pia...
Hvis det hele skal gå stærkt kan man altså også buge pulver kartoffelmos til
det... det et ikke det der smager af mest... men he he en lille nem løsning
:0)
Hilsen Stine
25.10.02 16:53
> Hej med jer
>
> Alle opskrifter jeg har fundet paa bagt kartoffelmos inkluderer piskede
> aeggehvider. Jeg formoder, det betyder, at jeg ikke kan lave den paa
> forhaand (altsaa ovnklar)? Er der nogen, der har en opskrift paa en
> version, hvor jeg kan lave den lidt tidligere (bare et par timer eller saa)
> og saa stikke den i ovnen til sidst?
>
> Knus
>
> Pia
>
>
| |
|
|