"Kitti Egevang" <kittislet@dettemail4us.dk> writes:
> Er der mon nogen her som ligger inde med en rigtig god opskrift på høns i
> aparges?
> Evt til at bruge til tarteletfyld!
Det er jo ikke sådan noget man lige har en opskrift på, men bare sådan
noget man nu laver som man har set sin mor gøre det.
Men du koger noget kylling/høne godt, evt. sammen med løvstikke.
Suppen gemmer du til sovs og kødet skærer du i tern/stykker. Så laver
du en opbagt sovs af suppen fra kyllingen/hønen og evt. lidt af væsken
fra aspargesen, smag dig frem. Så vender du kødet og aspargesene i
sovsen og varmer det.
Bedre kan jeg ikke give dig det, det er sådan jeg selv har lært det og
det er da endnu ikke mislykkedes.
Held og lykke med det.
Mvh Trine
--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://usenet.dk
http://www.triane.dk, hvis du mangler et sted at sove i Nordjylland
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder