"dudsen" <dudsen@gjk.dk> skrev i en meddelelse
news:1034895281.760815@kalvebod.groenjord.dk...
> Efter dagans 3 kande the er halvtom falder spørgsmålet om hvor smart
> the egentligt er at konsumere sammenlignet med alle de andre ting der
> står på foretningernes læskedrik hylder.
Hvis theen drikkes ren vil jeg absolutmene, at den er sundere end de sukker
fyldte læskedrikke man finder på hylderne. Dog findes der naturligvis gode
rene safter eller moster som fx 100% druesaft eller koldpresset æble most.
Ring evt. til A.C. Perch's Thehandel 33 15 35 62 de ved alt om the og
hjælper gerne med at finde en the, som passer til din smag.
> Og så som tilags spøgsmål hvad er der af forskel på forskelig the
> sorter nogen andbefalinger hvis der ikke er noget problematisk i det.
Jo, der er forskel på de forskellige the sorter. Generelt deles de i theer
med og uden garvesyre. Selv foretrækker jeg de kinisiske theer eller de
grønne thi de kan stå på kanden uden at blive bitre. Min ynglings the er
Kina Olong (De barmhjertige guder) en halvfermenteret the. eller fra
Formosa "Pi Lo Chun" hvorom der skrives:
"Grønt snoet forår". En exceptionel grøn the med unik frugtagtig smag. Den
karakteristiske smag opstår fordi theen suger duft fra de blomstrende
frugttræer der plantes for at beskytte thebuskene mod den stærke sol. Denne
liflige, grønne the regnes som en af verdens bedste og sundeste theer.
Indeholder ingen garvesyrer, og bliver aldrig bitter.
N.B. Trækker med 70 - 80 grader varmt vand i 3- 4 minutter.
Læs mere på
http://www.perchs-the.dk (vælg dansk nederst på siden)
Mvh - Jørgen
--
> Daniel Udsen
> Civilization is fun! Anyway, it keeps me busy!!