> Til en oksemørbrad med bagt kartoffel skal der serveres hvilken sauce (og
> vin) samt evt. en opskrift på denne sauce
Er'ed en hel oksemørbrad, der skæres i skiver, eller er det tournados,
der bliver smidt på panden ?
Til sidstnævnte kan man lave en hidsig pebersauce (som egentlig ikke
er så overvældende stærk):
2 tsk. madagascarpeberkorn skylles og hakkes groft. Koges et par
minutter i 1 dl. vand, hvorefter der tilsættes en okseboullionterning
samt et skvæt portvin (ruby) med løs hånd og en nervøs latter. Koges ind
og tilsættes ca. 1,64 dl piskefløde (ikke for slankefanatikere). Jævnes
let med majsmel.
Lidt kulør pynter. Hældes på tallerknen før kødet lægges på.
(skideligegyldigt, men det skal man altså).
--
Posted via Mailgate.ORG Server -
http://www.Mailgate.ORG