"Carsten Nielsen" skrev d. 15-10-02 20:12 dette indlæg :
> Jeg har været så letsindig at inviteret de gamle på gammeldaws
> hønsekødssuppe her på fredag. Jeg har fundet et par opskrifter på
nettet,
> men alle omtaler "suppevisk" - det har ikke været muligt at finde ud
af hvad
> det egentligt er. Giv lige et praj, og evt. et par gode råd til suppen
>
> CN.
>
>
> hej CN
her er mit forslag
1 stor suppehøne
evt. et par kraftben ( giver lidt smag og kraft )
5 porrer
1 kg gulerødder
1 stor knoldselleri
1 persillerod eller pastinak
1 suppevisk (selleriblade,frisk timian,grøn porretop )
salt
kød og melboller
Tilberedning
Hønen koges i ca 5-6 liter vand ,sammen med 2 gulerødder ,en halv
selleri og suppevisk, til hønen er mør ca to en halv time. Hønen tages
op og resten af grøntsagerne som man har skåret ud i 1,5 cm store
stykker tilsættes. og simrer med til de er møre. Hønen pilles fra
hinanden og kødet lægges op i suppen med grøntsagerne og kød og
melbollerne . Smag til med salt. Server lun flute til.
mvh mcloud og velbekommen
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"