|
| Overskudsvindruer..... Fra : Allan & Maj-Britt Th~ |
Dato : 12-10-02 10:38 |
|
Vi har en rimelig voldsom blå vinranke i vores drivhus, som er meget
hårdfør, og leverer de dejligste vindruer, MEN i år har vi ikke rigtigt
formået at sætte dem alle til livs (inkl. familie & venner).
Er der nogen der har en go' opskrift på noget man kan bruge alle disse
vindruer til (ikke vin, det fylder & tager tid).
Kan man evt. fryse dem ??
MVH
Allan Thomsen
| |
Pia J (12-10-2002)
| Kommentar Fra : Pia J |
Dato : 12-10-02 10:57 |
|
"Allan & Maj-Britt Thomsen" <Allan_Thomsen@hotmail.com> wrote in message
news:3da7f044
> Kan man evt. fryse dem ??
Ja, det kan du godt, og så kan de bruges som isterninger i jeres
nytårsdrinks!! De smager også godt når de tør op.
Jeg ved ikke lige hvor længe de holder - de gange jeg har prøvet, har de
været brugt hurtigt.
:Pia
| |
Vibeke Hansen (12-10-2002)
| Kommentar Fra : Vibeke Hansen |
Dato : 12-10-02 18:53 |
|
"Allan & Maj-Britt Thomsen" <Allan_Thomsen@hotmail.com> wrote in message
news:3da7f044$0$79640$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Vi har en rimelig voldsom blå vinranke i vores drivhus, som er meget
> hårdfør, og leverer de dejligste vindruer, MEN i år har vi ikke rigtigt
> formået at sætte dem alle til livs (inkl. familie & venner).
> Er der nogen der har en go' opskrift på noget man kan bruge alle disse
> vindruer til (ikke vin, det fylder & tager tid).
> Kan man evt. fryse dem ??
>
> MVH
>
> Allan Thomsen
>
Dú kan også lave gele af dem. Brug et godt geleringsmiddel, da de ikke har
noget pektin.
mvh
Vibeke
| |
|
|