|
| Vagtler! Fra : mig |
Dato : 11-10-02 05:58 |
|
Hvordan tilberedes vagtler og hvad kan man servere som tilbehør?
| |
Inger Pedersen (11-10-2002)
| Kommentar Fra : Inger Pedersen |
Dato : 11-10-02 21:07 |
|
"mig" <zarh@ofir.dk> skrev i en meddelelse
news:3da65986$0$18574$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hvordan tilberedes vagtler og hvad kan man servere som tilbehør?
>
Du kan tilberede dem som andet fuglevildt: Brune dem i smør i en gryde,
tilsæt lidt vand, salt og peber og enebær, simre videre, til de er møre.
Servere med hvide og brunede kartofler, ribs- eller rønnebærgele - evt.
waldorffsalat eller grønne bønner - og brun sovs.
Sidst, men ikke mindst en god rødvin.
Velbekomme!
Hilsen Inger
| |
mig (12-10-2002)
| Kommentar Fra : mig |
Dato : 12-10-02 13:57 |
|
Tak for svaret indtil videre. Jamen sådan ca. hvor lang tid skal de simre
til de er færdige, så man har en lille rettesnor?
"Inger Pedersen" <inger@pedersen.tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:3da72f58$0$18566$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
>
> "mig" <zarh@ofir.dk> skrev i en meddelelse
> news:3da65986$0$18574$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> > Hvordan tilberedes vagtler og hvad kan man servere som tilbehør?
> >
>
> Du kan tilberede dem som andet fuglevildt: Brune dem i smør i en gryde,
> tilsæt lidt vand, salt og peber og enebær, simre videre, til de er møre.
> Servere med hvide og brunede kartofler, ribs- eller rønnebærgele - evt.
> waldorffsalat eller grønne bønner - og brun sovs.
> Sidst, men ikke mindst en god rødvin.
> Velbekomme!
>
> Hilsen Inger
>
>
| |
Inger Pedersen (12-10-2002)
| Kommentar Fra : Inger Pedersen |
Dato : 12-10-02 15:33 |
|
"mig" <zarh@ofir.dk> skrev i en meddelelse
news:3da81b71$0$32609$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Tak for svaret indtil videre. Jamen sådan ca. hvor lang tid skal de simre
> til de er færdige, så man har en lille rettesnor?
Det kommer an på, hvor gamle vagtlerne er.
Carla Meyer skriver i 1942, at stegetiden er ca. 20 min. (og dengang
gennemstegte man altså maden!) - men jeg synes, det lyder som kort tid. Prøv
at stikke en nål eller tynd gaffel i dem efter de 20 min og mærk, om de er
møre. Hvis ikke - så giv dem 10 min. mere og prøv igen... og så fremdeles.
Uhm. Jeg sidder og bliver helt sulten.
Hilsen Inger
| |
|
|