/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Frysning af smaakagedej
Fra : Pia


Dato : 07-10-02 16:04

Hej med jer

Taenk at det snart er jul!!!!!!

Og for en gangs skyld kunne jeg taenke mig at vaere lidt paa forhaand med
tingene i aar. Jeg ved, at jeg foer har fryst smaakagedej, men ikke saa
lang tid ad gangen. Saa jeg ville hoere, om der er nogen, der ved, hvor
laenge det kan holde i fryseren? Og er der nogen slags smaakager (eller
nogen specielle ingredienser), der IKKE kan klare en tur i fryseren?

Tak for hjaelpen

Knus
Pia



 
 
Klaus Alexander Seis~ (07-10-2002)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 07-10-02 16:14

Pia skrev:

> Taenk at det snart er jul!

Ska' vi ikke lige få overstået efterårsferien først? Aldi venter i
det mindste med julepynten til ugen efter efterårsferien.

Den eneste juleting der er på høje tid, hvis det da ikke er for sent,
er at få lavet den der likør med kaffebønner og appelsiner, eller hvor-
dan det nu er (ka' vi ikke få den repeteret?).


// Klaus

--
><>    vandag, môre, altyd saam

vagn torup & rikke b~ (07-10-2002)
Kommentar
Fra : vagn torup & rikke b~


Dato : 07-10-02 19:23


"Klaus Alexander Seistrup" <jakabov119@magnetic-ink.dk> skrev i en
meddelelse news:jakabov+d7cb9a5e-ea22-4860-a189-ef93c057a2d2@news.szn.dk...
> Pia skrev:
>
> > Taenk at det snart er jul!
>
> Ska' vi ikke lige få overstået efterårsferien først? Aldi venter i
> det mindste med julepynten til ugen efter efterårsferien.
>
>
> // Klaus
>
> --
> ><> vandag, môre, altyd saam

Der er nu visse juleting, som er på høje tid at komme i gang med, f.eks.
hvis man skal brodere pakkekalender til ungerne.
KH Rikke

www.rikkebachmann.webbyen.dk




Deleuran (07-10-2002)
Kommentar
Fra : Deleuran


Dato : 07-10-02 22:10


"Klaus Alexander Seistrup" skrev

> Den eneste juleting der er på høje tid, hvis det da ikke er for sent,
> er at få lavet den der likør med kaffebønner og appelsiner, eller hvor-
> dan det nu er (ka' vi ikke få den repeteret?).
>

Hvis du ikke får andre svar kan du måske bruge dette link:
http://mp.sol.dk/madogvin/samlingen/p0510196.html
Jeg har aldrig selv prøvet men skal helt sikkert i år
Lone



Klaus Alexander Seis~ (08-10-2002)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 08-10-02 13:46

Lone Deleuran skrev:

> http://mp.sol.dk/madogvin/samlingen/p0510196.html

Tak for linket.


// Klaus

--
><>    vandag, môre, altyd saam

Bettina Madsen (08-10-2002)
Kommentar
Fra : Bettina Madsen


Dato : 08-10-02 19:11

> Og for en gangs skyld kunne jeg taenke mig at vaere lidt paa forhaand med
> tingene i aar. Jeg ved, at jeg foer har fryst smaakagedej, men ikke saa
> lang tid ad gangen. Saa jeg ville hoere, om der er nogen, der ved, hvor
> laenge det kan holde i fryseren? Og er der nogen slags smaakager (eller
> nogen specielle ingredienser), der IKKE kan klare en tur i fryseren?

Du kan sagtens fryse småkagedej. Det kan "kun" holde sig i 3 mdr. (pga.
det høje fedtindhold).
Hvis du laver dej til brunkager eller andre kryddersmåkager, skal du
gange mængden af krydderier op med ½-1 gang, da krydderierne
mister lidt af styrken ved at blive frosset ned.

Bettina
-som venter lidt med småkagerne.



Pia (08-10-2002)
Kommentar
Fra : Pia


Dato : 08-10-02 19:52


"Bettina Madsen" <bettina@cyberdude.dk> wrote in message
news:3da31fb2$0$77121$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...

> Du kan sagtens fryse småkagedej. Det kan "kun" holde sig i 3 mdr. (pga.
> det høje fedtindhold).
> Hvis du laver dej til brunkager eller andre kryddersmåkager, skal du
> gange mængden af krydderier op med ½-1 gang, da krydderierne
> mister lidt af styrken ved at blive frosset ned.
>
Tusind tak for hjaelpen!!! Saa kan jeg jo godt begynde!

Knus

Pia
(som bare er i bagehumoer!)



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177555
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408860
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste