"Thomas Hjort" <dsl54291@vip.cybercity.dk> writes:
> Nogen der kender en opskrift, hvor man pakker nogle porrer ind i fars
> (hakket kalv og flæsk?) og steger det i ovnen nærmest som forloren hare? Jeg
> fik det nogle gange hos min farmor, men kender ikke opskriften.
Sådan som min mor har lært det fra sin mor, og nu har lært mig, så
skal farserede porrer ikke i ovnen, men på panden.
Man skærer porrene i 10 cm lange stykker, koger dem næsten helt,
pakker dem (enkeltvis) ind i frikadellefars og ruller dem i rasp. De
steges på panden til de er godt brune. Spises med kartofler og
smørsovs.
Det er nu sjovt med de gode, gamle danske retter. Det er sådan set det
samme man gør, men der er enkelte variationer alt efter hvor i landet
man kommer fra. Tag nu f.eks. grønlangkål. Hvis der er noget der kan
skabe splid i et ægteskab, så er det da hvordan man skal lave
grønlangkål, det vil sige, lige i mit tilfælde er det ikke noget
problem, jeg bryder mig ikke om det, uanset hvordan det er lavet.
Mvh Trine
--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://usenet.dk
http://www.triane.dk, hvis du mangler et sted at sove i Nordjylland