"Torben Abilgaard" <Torben.Abilgaard@bt.dk> wrote in message
news:3d9d7f4e$0$10684$4d4eb98e@news.dk.uu.net...
> Har efter mange herrens år nedlagt en multe, som jeg efter anbefaling
> grillede og serverede med lækkerier fra en Kille Enna-manual.
>
> Men trods kolleger og spöfiskeres skamros af den tyklæbede bekom den ikke
> min familie. Fisken var vandmandsagtig, nærmest som stenbiderhannen.
>
> Skal den være sådan, eller har jeg gjort noget forkert?
Det er jo svært at svare på - hvis målet nu var at få noget der minder om
stenbiderhanner, har du ikke
Men det var nok ikke det du ville!
Jeg kunne personligt ikke finde på at grille en multe - men derimod har jeg
ved flere lejligheder hvidvinsdampet den (eller dampet den i
mikrobølgeovnen). Og har fået et meget lækkert mildt og meget hvidt resultat
ud af det.
Uden at have forstand på det, synes jeg at min erfaring er, at fine fisk (og
hermed tænker jeg ikke på prisen, men på fin mild smag) ikke egner sig
specielt godt til grill (omend specielt Weber-freaks synes at hævde, at man
kan få noget fornuftigt ud af hvad som helst, bare man bruger låget (ja, ja-
ved det godt: Det var en plat bemærkning).
Men hvidvinsdampet multe med fine kartofler og sauce hollandaise er lækkert.
Bare jeg havde en multe nu.
vh
Jan
mvh
Jan