|
| majs??? Fra : Britta Madsen |
Dato : 02-10-02 12:44 |
|
Hejsa i gruppen...
Da vi har en masse majskolber som vi ikke kan nå at spise inde de bliver for
gamle, så vil jeg lige høre jer om man kan fryse dem ned som de er eller man
skal gøre noget ved dem inden.....
Hjælp søges....og på forhånd tak for hjælpen!
M.v.h
Britta & Co
| |
Tina (02-10-2002)
| Kommentar Fra : Tina |
Dato : 02-10-02 12:59 |
|
"Britta Madsen" <bm_tigerdyr@get2net.dk> skrev i
news:3d9adb60$0$96774$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk
> Hejsa i gruppen...
> Da vi har en masse majskolber som vi ikke kan nå at spise inde de bliver
for
> gamle, så vil jeg lige høre jer om man kan fryse dem ned som de er eller
man
> skal gøre noget ved dem inden.....
> Hjælp søges....og på forhånd tak for hjælpen!
Det blev der også spurgt om d. 30/8, men jeg gentager gerne mit svar:
Af med de grønne blade og trevlerne, og så i en frysepose med dem.
Ved tilberedning kommes de bare direkte fra fryseren i koldt vand, så når de
at tø lidt op, inden vandet koger. Kog dem evt. lidt længere, end du normalt
koger dem.
Velbekomme
Tina
| |
Britta Madsen (02-10-2002)
| Kommentar Fra : Britta Madsen |
Dato : 02-10-02 13:07 |
|
tak for hjælpen...
"Tina" <misstinadk@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3d9adf70$0$11434$d40e179e@nntp02.dk.telia.net...
>
> "Britta Madsen" <bm_tigerdyr@get2net.dk> skrev i
> news:3d9adb60$0$96774$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk
> > Hejsa i gruppen...
> > Da vi har en masse majskolber som vi ikke kan nå at spise inde de bliver
> for
> > gamle, så vil jeg lige høre jer om man kan fryse dem ned som de er eller
> man
> > skal gøre noget ved dem inden.....
> > Hjælp søges....og på forhånd tak for hjælpen!
>
> Det blev der også spurgt om d. 30/8, men jeg gentager gerne mit svar:
>
> Af med de grønne blade og trevlerne, og så i en frysepose med dem.
>
> Ved tilberedning kommes de bare direkte fra fryseren i koldt vand, så når
de
> at tø lidt op, inden vandet koger. Kog dem evt. lidt længere, end du
normalt
> koger dem.
>
> Velbekomme
>
> Tina
>
>
>
>
>
| |
Ukendt (02-10-2002)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 02-10-02 16:09 |
|
"Tina" <misstinadk@hotmail.com> wrote in message
news:3d9adf70$0$11434$d40e179e@nntp02.dk.telia.net...
>
> "Britta Madsen" <bm_tigerdyr@get2net.dk> skrev i
> news:3d9adb60$0$96774$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk
> > Hejsa i gruppen...
> > Da vi har en masse majskolber som vi ikke kan nå at spise inde de bliver
> for
> > gamle, så vil jeg lige høre jer om man kan fryse dem ned som de er eller
> man
> > skal gøre noget ved dem inden.....
> > Hjælp søges....og på forhånd tak for hjælpen!
>
> Det blev der også spurgt om d. 30/8, men jeg gentager gerne mit svar:
>
> Af med de grønne blade og trevlerne, og så i en frysepose med dem.
>
> Ved tilberedning kommes de bare direkte fra fryseren i koldt vand, så når
de
> at tø lidt op, inden vandet koger. Kog dem evt. lidt længere, end du
normalt
> koger dem.
>
> Velbekomme
>
> Tina
Mig bekendt kan grøntsager med fordel blancheres inden frysning, så
enzymerne deaktiveres, og den hø-agtige bismag der ellers kan opstå,
reduceres.....
H
| |
zcully (02-10-2002)
| Kommentar Fra : zcully |
Dato : 02-10-02 19:50 |
|
He he det sagde de også i morgen TV til morgen
"Henrik" <henrik> wrote in message
news:3d9b0c12$0$69046$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
>
> "Tina" <misstinadk@hotmail.com> wrote in message
> news:3d9adf70$0$11434$d40e179e@nntp02.dk.telia.net...
> >
> > "Britta Madsen" <bm_tigerdyr@get2net.dk> skrev i
> > news:3d9adb60$0$96774$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk
> > > Hejsa i gruppen...
> > > Da vi har en masse majskolber som vi ikke kan nå at spise inde de
bliver
> > for
> > > gamle, så vil jeg lige høre jer om man kan fryse dem ned som de er
eller
> > man
> > > skal gøre noget ved dem inden.....
> > > Hjælp søges....og på forhånd tak for hjælpen!
> >
> > Det blev der også spurgt om d. 30/8, men jeg gentager gerne mit svar:
> >
> > Af med de grønne blade og trevlerne, og så i en frysepose med dem.
> >
> > Ved tilberedning kommes de bare direkte fra fryseren i koldt vand, så
når
> de
> > at tø lidt op, inden vandet koger. Kog dem evt. lidt længere, end du
> normalt
> > koger dem.
> >
> > Velbekomme
> >
> > Tina
>
>
> Mig bekendt kan grøntsager med fordel blancheres inden frysning, så
> enzymerne deaktiveres, og den hø-agtige bismag der ellers kan opstå,
> reduceres.....
>
>
> H
>
>
| |
|
|