|
| Grillpande Fra : Anders Nielsen |
Dato : 26-09-02 13:22 |
|
Hej
Hvordan opnår man det bedste resultat når man bruger en grillpande? Har
forsøgt mig med lidt kalkun- og kyllingekød. Det smager godt nok, men jeg
synes det hænger lige lovligt meget fast i rillerne på panden!
Nogle gode tips til hvordan jeg undgår mit kød bliver flosset?
Og gode idéer til hvad jeg kunne komme på grillpanden modtages også meget
gerne.
Mvh
Anders
| |
lcj@wanadoo.dk (26-09-2002)
| Kommentar Fra : lcj@wanadoo.dk |
Dato : 26-09-02 14:05 |
|
On Thu, 26 Sep 2002 14:21:47 +0200, "Anders Nielsen" <tox@xot.denmark>
wrote:
>Hvordan opnår man det bedste resultat når man bruger en grillpande? Har
>forsøgt mig med lidt kalkun- og kyllingekød. Det smager godt nok, men jeg
>synes det hænger lige lovligt meget fast i rillerne på panden!
Panden skal være brandvarm inden du lægger noget på
>Og gode idéer til hvad jeg kunne komme på grillpanden modtages også meget
>gerne.
alt kød, fisk, fjerkræ, grøntsager, frugt og brød
| |
mig (26-09-2002)
| Kommentar Fra : mig |
Dato : 26-09-02 14:10 |
|
Er det det samme som sker når man steger frikadeller? Altså at panden ganske
enkelt ikke er varm nok og frikadellerne så hænger i.
<lcj@wanadoo.dk> skrev i en meddelelse
news:2b16pu08sbimcbs3s5bdu6bf6reic1gu0v@4ax.com...
> On Thu, 26 Sep 2002 14:21:47 +0200, "Anders Nielsen" <tox@xot.denmark>
> wrote:
>
>
> >Hvordan opnår man det bedste resultat når man bruger en grillpande? Har
> >forsøgt mig med lidt kalkun- og kyllingekød. Det smager godt nok, men jeg
> >synes det hænger lige lovligt meget fast i rillerne på panden!
>
> Panden skal være brandvarm inden du lægger noget på
>
>
> >Og gode idéer til hvad jeg kunne komme på grillpanden modtages også meget
> >gerne.
>
> alt kød, fisk, fjerkræ, grøntsager, frugt og brød
| |
Thïngmand (27-09-2002)
| Kommentar Fra : Thïngmand |
Dato : 27-09-02 08:23 |
|
> Nogle gode tips til hvordan jeg undgår mit kød bliver flosset?
Panden skal, som der bliver nævnt, være brandvarm og kødet skal først vendes
når rillerne i kødet er forkullet (sorte) - bare rolig, kullet bliver
siddende på panden
| |
Henrik Vest (27-09-2002)
| Kommentar Fra : Henrik Vest |
Dato : 27-09-02 11:11 |
|
Anders Nielsen <tox@xot.denmark> skrev
> Hvordan opnår man det bedste resultat når man bruger en grillpande? Har
> forsøgt mig med lidt kalkun- og kyllingekød. Det smager godt nok, men jeg
> synes det hænger lige lovligt meget fast i rillerne på panden!
> Nogle gode tips til hvordan jeg undgår mit kød bliver flosset?
> Og gode idéer til hvad jeg kunne komme på grillpanden modtages også meget
> gerne.
Jeg lærte for nyelig af en kok, at grillpander af støbejern egner
sig bedst til kød og fisk og ditto pander af aluminium var gode
til grøntsager.
Aluminium blev afkølet hvis der blev lagt "koldt" kød på, hvor-
imod støbejern holdt temperaturen og dermed evnede at lukke
porerne på kødet bedre...
--
mvh
Henrik V. hallo_derude@hotmail.com
| |
Casper Kvan Clausen (27-09-2002)
| Kommentar Fra : Casper Kvan Clausen |
Dato : 27-09-02 12:19 |
|
Anders Nielsen <tox@xot.denmark> wrote:
> Hvordan opnår man det bedste resultat når man bruger en grillpande? Har
> forsøgt mig med lidt kalkun- og kyllingekød. Det smager godt nok, men jeg
> synes det hænger lige lovligt meget fast i rillerne på panden!
Det er vigtigt at kødet er tørt når det kommes på panden. Sørg for at duppe
det grundigt af med køkkenrulle.
- Kvan.
| |
Anders Nielsen (27-09-2002)
| Kommentar Fra : Anders Nielsen |
Dato : 27-09-02 13:30 |
|
Jeg siger tak for venligheden og for den store hjælpsomhed der er i denne
gruppe.
Tak for hjælpen
Anders
| |
|
|