"John Jensen" skrev d. 25-09-02 21:32 dette indlæg :
> Hej gruppe.
> Jeg vil høre om man kan fryse squash ned og evt. et sted
> med opskrifter om squash
> Hilsen Jensen
>
>
Hej Jensen
Squash egner sig kun til frysning, hvis de tilberedes, f.eks. skæres i
terninger eller skiver og svitses sammen med løg og evt. tomater. Eller
fryses ned som mos. Squash bliver bløde ved optøning. Skrællede,
fintrevne squash kan fryses til brug i kager, gærbrød, supper og tærter.
Forøvrigt så siger man jo at kært barn har mange navne, og det passer
godt for squash.
Squash kaldes også Courgette og zucchini.
Corurgette er er vist nok det franske navn på squash, men her hjemme
forbinder de fleste det nok med små squash.
Zucchini ved jeg ik hvor stammer fra, men det bliver også brugt i
forbindelse med squash.
Jeg har en hel del opskrifter på min hjemmeside som heder Alletiders
Kogebog.
Hvis du bruger linket her
http://www.dk-kogebogen.dk/katagorier.php og
scroller noget ned så finder du omkring 100 opskrifter med squash under
de tre navne som jeg har nævnt her.
Med venlig hilsen
Per
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"