Hej Kåre
Jeg giver Rikke ret - ingen suppe-forret.
Jeg tror Rikke mener nachos chips. De er gode at nippe til som en slags
forret med salsa og guachomole. Jeg ved du har det med i hovedretten også
men alligevel synes jeg det passer bedre ind. Du kan evt. overhælde chipsene
med salsaen og cheddarost og så i ovnen til osten smelter.
Alternativt kunne du lave en avocado-salat til forret.
Frugt til dessert lyder godt, nu er der jo også friske figner. Vil du have
noget sødt kan du jo samtidig sætte en skål med lidt chokolade ind og måske
servere mexicansk kaffe til ? (Uhm)
God fornøjelse
Henriette
"Vagn Torup & Rikke Bachmann" <vagntorup@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:Zhpk9.109$mI3.2716@news.get2net.dk...
>
> "Kåre Nejmann" <post@kanFJERN_DETTE.dk> skrev i en meddelelse
> news:qd44pu0a1td84gtchvpuma8g2nk4iucvbe@4ax.com...
> >
> > Min "brainstorm" ser således ud:
> >
> > Til forret:
> > Kartoffelsuppe m. bacon - billigt, nemt og kan laves i forvejen.
> > Normalt serveres der jo brød til suppe, men denne er ret 'kraftig', så
> > jeg tror nok, at jeg springer brødet over.
> >
> > Til hovedret en tex-mex-inspiret buffet med:
> > Texas Chaingang Chili *
> > Pintobønner
> > Salsa
> > Guacamole
> > En slags brød - måske tortilla, men det er nok lidt for tidskrævende
> > og jeg mangler en opskrift.
> > Salat - måske en coleslaw og en 'grov' salat med tomat, løg og ?
> >
> > Dessert:
> > ...ved jeg ikke om vi kan spise - men skal det være, så skal det være
> > lavet i forvejen og være hurtigt at servere. Nogen forslag?
> >
> Hej Kåre
> Jeg ville nok ikke lave en kartoffelsuppe til forret. Jeg synes ikke den
> passer med resten og er i øvrigt for tung synes jeg, da hovedretten også
er
> kraftig.
> I stedet ville jeg købe nogle mexicanske chips (ka ikke huske hvad de
> hedder) og så sætte grøntsager ind på bordet f.eks. minimajs og 2-3 andre
> slags.
> Det harmonerer selvfølgelig ikke rigtig med at du også laver buffet som
> hovedret, men alligevel ville jeg nok vælge den løsning. Alternativt kunne
> du lave en tomatsuppe. Den kan jo også laves i forvejen.
> Desserten ville jeg ikke gøre meget ud af. Folk er proppede efter sådan en
> middag (og glade! - det ville jeg i hvert fald være!) men måske et fad med
> blandet frugt og knive, så man kan tage lidt af hvert. Det er også ret
> hyggeligt.
> MVH Rikke
>
> --
> Du kan finde ideer til aftensmaden,
> aktiviteter med ungerne, sparetips,
> læse om hjemmefødsler og meget
> mere på:
>
www.rikkebachmann.webbyen.dk
>
>
>