Hej gruppe
Jeg har ikke det fjerneste forstand på vin og jeg bryder mig ikke selv
om det, undtagen i mad. Nu har jeg lige fået tre flasker vin foræret
og de ser ud som om de er i en klasse, hvor det er synd at bruge dem
til marinader. Men hvad passer de til?
På etiketten står der:
Le Rubis du Chateau Vigne-Lourac
GAILLAC
Appellation Gaillac controlee
2000
Mis en bouteille au chateau
(Betyder det ikke at det er en slotsaftapning?)
Vignobles Gayrel
Cahuzac-Sur-Vere - Tarn
Og så er der noget der ligner en underskrift, hvor der står Alain
Gayrel.
Men hvad skal jeg servere vinen til? Let eller tungt mad? Er det en
sød eller tør vin? Er der i det hele taget nogle der kan fortælle mig
noget om den?
Mvh Trine
--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://usenet.dk
http://www.triane.dk, hvis du mangler et sted at sove i Nordjylland