"Anders" wrote
> Ja, jeg ved godt at det er noget af det nemmeste, men hvis der er nogen
der
> ligger inde med en sublim opskrift, vil jeg være glad
Ok, du kan få min. Men der er ingen mål på den
løg
hvidløg
Oksekød
paprika, salt, peber, oregano
gulerødder, grovhakket/bitte små tern
hakkede flåede tomater
rødvin
mælk
Det hele svitses i overstående rækkefølge og koges ind. Des længere tid det
koger, des mere smag for det.
Hvid opbagt sovs tilsat lidt muskatnød.
( Margarine smeltes i en gryde, og når det er klart, hældes et par skefulde
mel i og der røres grundigt til evt. klumper er væk. Der spædes nu med mælk
af et par gange, til sovsen er godt tyk. Muskatnød til sættes).
Lasagneplader.
Det hele lægges lag på lag, dog max. 4 lag plader, i et ildfastfad, som
bages i ovnen en halv times tid ved 200 grader.
Revet ost drysses over og lasagnen bages endnu 20 minutter i ovnen.
Mælkesovsen kan erstattes med grundsovsen fra Karolines.
- En lasagne, jeg virkelig har fået meget ros for
Bon appetit
Nette