/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Risret med kylling
Fra : Kitti Egevang


Dato : 17-09-02 22:06

Hej Gruppe.

Er der nogen som har en skøn opskrift på en risret med kylling??
Det må gerne være en med meget smag i, men skal også kunne spises af børn.
Håber I kan hjælpe

Knus fra Kitti.



 
 
ram2 (17-09-2002)
Kommentar
Fra : ram2


Dato : 17-09-02 23:36

"Kitti Egevang" skrev d. 17-09-02 22:06 dette indlæg :
> Hej Gruppe.
>
> Er der nogen som har en skøn opskrift på en risret med kylling??
> Det må gerne være en med meget smag i, men skal også kunne spises af
børn.
> Håber I kan hjælpe
>
> Knus fra Kitti.
>

Hej Kitti.
Hvis du ikke forventer den store gastronomiske opfindelse, kan jeg
anbefale en ret jeg af og til har lavet, når jeg var lidt doven.

Ingridienser:
Kyllingebryst (købes udskåret evt. marineret)
Et glas af disse pastasaucer man normalt bruger Pasta Bolognaise
1-2 fed hvidløg
Hønsebouillon
God olie
Ris - gerne Basmati (eller pasta)(eller kartofler)
Balsamicoeddike

Tilberedning
Kylling steges på begge sider i en god olie. Ca. 8-10 min. i alt
Svits hvidløgene i olie i en gryde, og tilsæt glasset, eller flere med
tomatsauce
Smid en hønsebouillonterning i saucen, og en spsk Balsamicoeddike.
Hvis man kan li' det, putter du også chili i. Frisk - tørret eller på
flaske (pas på)
Læg kyllingebrystet i saucen, og lad den koge lidt ind
Vupti færdig. (go' nok til prisen)
Og så selvfølgelig ris, eller hvad man nu har lyst til.


Man skal jo ikke have stået 4 år i lære for at udføre dette kunststykke,
men det smager udmærket.

Mvh.
Ram2

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Kristina Søndergaard (18-09-2002)
Kommentar
Fra : Kristina Søndergaard


Dato : 18-09-02 08:43


"Kitti Egevang" <kittislet@dettemail4us.dk> skrev i en meddelelse :
> Er der nogen som har en skøn opskrift på en risret med kylling??
> Det må gerne være en med meget smag i, men skal også kunne spises > af
børn.

Hej Kitti,
her kommer en lækker ret med kylling og ris, der hos os nydes af unge som
gamle:
Skær et par røde, gule og/eller orange peberfrugter i strimler (bland ikke
de grønne med - det giver en grumset farve!).
Hak et par løg + nogle fed hvidløg og kom det hele i en sauterpande. Salt,
peber og paprika kommes i og det hele svites lidt.
Læg herefter kyllingebryst, -lår eller hvordan du nu deler din kylling
ovenpå. Hæld lidt vand ved (ca så grønsagerne er næsten dækkede), og lad det
småkoge under låg til kyllingen er mør.
Tag kyllingen fra og blend grønsagerne til det bliver en pure - hæld evt.
lidt vand ved, hvis den er for tyk.
Pil kødet af kyllingen, skær friske champignon i skiver og kom det i sovsen.
Varm igennem, kog lidt ris og voila - en lækker ret med ris og kylling

/Kristina



cloe (18-09-2002)
Kommentar
Fra : cloe


Dato : 18-09-02 13:37

Kom salt og en hel kylling i noget vand og kog den en time. Imens kommer du
et helt groft snittet løg på en pand og steg dem stille i margarine eller
smør (ikke olie) til de er gennemsigtige, kom grødris på panden sammen med
løgene og evt. lidt paprika og lad det småstege lidt videre mens du rører
lidt i det. Kom derefter ris/løg blandingen i et ildfast fad og hæld noget
af vandet som den færdige kylling har kogt i over ris/løgblandingen og sæt
det i ovnen ved 200 grader indtil vandet er suget ind i risene, hæld lidt
mere vand over og gentag på samme måde, men lidt før risene har suget
vandet, kommer du kyllingen som du parterer over risene og med ind i ovnen,
så når vandet eller er suget op af risene, skulle retten være færdig, men
man kan jo lige smage efter om der nu er salt nok, om risene er færdig er de
ikke det, kan man hælde lidt mere vand over.

Her kan man også sammen med løgene når man steger dem, putte rød og eller
grøn paprikafrugter i og stege med.

Velbekomme!


"Kristina Søndergaard" <Kristina_Sondergaard@hotmail.com> skrev i en
meddelelse news:3d882e77$0$49669$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
>
> "Kitti Egevang" <kittislet@dettemail4us.dk> skrev i en meddelelse :
> > Er der nogen som har en skøn opskrift på en risret med kylling??
> > Det må gerne være en med meget smag i, men skal også kunne spises > af
> børn.
>
> Hej Kitti,
> her kommer en lækker ret med kylling og ris, der hos os nydes af unge som
> gamle:
> Skær et par røde, gule og/eller orange peberfrugter i strimler (bland ikke
> de grønne med - det giver en grumset farve!).
> Hak et par løg + nogle fed hvidløg og kom det hele i en sauterpande. Salt,
> peber og paprika kommes i og det hele svites lidt.
> Læg herefter kyllingebryst, -lår eller hvordan du nu deler din kylling
> ovenpå. Hæld lidt vand ved (ca så grønsagerne er næsten dækkede), og lad
det
> småkoge under låg til kyllingen er mør.
> Tag kyllingen fra og blend grønsagerne til det bliver en pure - hæld evt.
> lidt vand ved, hvis den er for tyk.
> Pil kødet af kyllingen, skær friske champignon i skiver og kom det i
sovsen.
> Varm igennem, kog lidt ris og voila - en lækker ret med ris og kylling
>
> /Kristina
>
>



cloe (18-09-2002)
Kommentar
Fra : cloe


Dato : 18-09-02 13:39

PS. Man kan også komme karry og hvidløg i sammen med løgene fra starten i
nedenstående ret!


"cloe" <zarh@ofir.dk> skrev i en meddelelse
news:3d8872de$0$7431$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Kom salt og en hel kylling i noget vand og kog den en time. Imens kommer
du
> et helt groft snittet løg på en pand og steg dem stille i margarine eller
> smør (ikke olie) til de er gennemsigtige, kom grødris på panden sammen med
> løgene og evt. lidt paprika og lad det småstege lidt videre mens du rører
> lidt i det. Kom derefter ris/løg blandingen i et ildfast fad og hæld noget
> af vandet som den færdige kylling har kogt i over ris/løgblandingen og sæt
> det i ovnen ved 200 grader indtil vandet er suget ind i risene, hæld lidt
> mere vand over og gentag på samme måde, men lidt før risene har suget
> vandet, kommer du kyllingen som du parterer over risene og med ind i
ovnen,
> så når vandet eller er suget op af risene, skulle retten være færdig, men
> man kan jo lige smage efter om der nu er salt nok, om risene er færdig er
de
> ikke det, kan man hælde lidt mere vand over.
>
> Her kan man også sammen med løgene når man steger dem, putte rød og eller
> grøn paprikafrugter i og stege med.
>
> Velbekomme!
>
>
> "Kristina Søndergaard" <Kristina_Sondergaard@hotmail.com> skrev i en
> meddelelse news:3d882e77$0$49669$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> >
> > "Kitti Egevang" <kittislet@dettemail4us.dk> skrev i en meddelelse :
> > > Er der nogen som har en skøn opskrift på en risret med kylling??
> > > Det må gerne være en med meget smag i, men skal også kunne spises > af
> > børn.
> >
> > Hej Kitti,
> > her kommer en lækker ret med kylling og ris, der hos os nydes af unge
som
> > gamle:
> > Skær et par røde, gule og/eller orange peberfrugter i strimler (bland
ikke
> > de grønne med - det giver en grumset farve!).
> > Hak et par løg + nogle fed hvidløg og kom det hele i en sauterpande.
Salt,
> > peber og paprika kommes i og det hele svites lidt.
> > Læg herefter kyllingebryst, -lår eller hvordan du nu deler din kylling
> > ovenpå. Hæld lidt vand ved (ca så grønsagerne er næsten dækkede), og lad
> det
> > småkoge under låg til kyllingen er mør.
> > Tag kyllingen fra og blend grønsagerne til det bliver en pure - hæld
evt.
> > lidt vand ved, hvis den er for tyk.
> > Pil kødet af kyllingen, skær friske champignon i skiver og kom det i
> sovsen.
> > Varm igennem, kog lidt ris og voila - en lækker ret med ris og kylling

> >
> > /Kristina
> >
> >
>
>



Klaus Alexander Seis~ (18-09-2002)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 18-09-02 14:20

Kitti Egevang skrev:

> Er der nogen som har en skøn opskrift på en risret med kylling?

Kan en kyllingeret med ris til gøre det?

Kokoskylling:
=============

1 stor frisk kylling, ca. 1300 g
1 løg
1 rød chilipeber
2-3 fed hvidløg
2 spsk madolie
1 tsk reven ingefær
1 tsk karry
1 tsk salt
1 tsk puddersukker
1 tsk reven citronskal
1 spsk tomatpuré
2 dl kokosmælk
2 spsk hakket persille

Del kyllingen i portionsstykker. Pil og hak løg og hvidløg. Del
chilien på langs, skrab frøene ud og skær chilien i tynde, tynde
strimler.

Varm olien op i en tykbundet gryde. Svits løg, hvidløg, chili,
ingefær, karry, salt og sukker i et minuts tid. Læg kyllinge-
stykkerne i og brun dem på begge sider i en 5 minutter.

Tilsæt citronskal, tomatpuré og kokosmælk. Læg låg på, dæmp varmen
og eftersteg kyllingen i 25-30 minutter. Rør persillen i.

Servér med kogte ris.


// Klaus

--
><>    vandag, môre, altyd saam

Deleuran (18-09-2002)
Kommentar
Fra : Deleuran


Dato : 18-09-02 16:07


"Kitti Egevang" <kittislet@dettemail4us.dk> skrev i en meddelelse

> Er der nogen som har en skøn opskrift på en risret med kylling??


Her kommer en opskrift, som jeg har fra en kvinde fra Bahrain. Den har jeg
altid stor succes med. ofte laver jeg den blot med kyllingebryst for nemheds
skyld.

Kepse med kylling

1 kylling
1 stort løg
4 fed hvidløg
3 tomater
1 bundt persille
sort peber, paprika, kanel, kardemomme, koriander, ingefær.
500 g ris.
smør eller olie.
50 g mandler
50 g pinjekerner.


Skær kyllingen 4-5 stykker.
Smelt smørret og steg kyllingestykkerne.
Hak løg og steg det .
Tilsæt hakket tomat, persille, knust hvidløg og krydderier.
Læg kyllingen tilbage, når alt er stegt.
Tilsæt ris og vand.
Sluk for varmen når vandet er væk.
Smut mandlerne og steg dem sammen med pinjekernerne.
Drys dem over retten og server med salat.

Lone



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177556
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408865
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste