PS. Man kan også komme karry og hvidløg i sammen med løgene fra starten i
nedenstående ret!
"cloe" <zarh@ofir.dk> skrev i en meddelelse
news:3d8872de$0$7431$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Kom salt og en hel kylling i noget vand og kog den en time. Imens kommer
du
> et helt groft snittet løg på en pand og steg dem stille i margarine eller
> smør (ikke olie) til de er gennemsigtige, kom grødris på panden sammen med
> løgene og evt. lidt paprika og lad det småstege lidt videre mens du rører
> lidt i det. Kom derefter ris/løg blandingen i et ildfast fad og hæld noget
> af vandet som den færdige kylling har kogt i over ris/løgblandingen og sæt
> det i ovnen ved 200 grader indtil vandet er suget ind i risene, hæld lidt
> mere vand over og gentag på samme måde, men lidt før risene har suget
> vandet, kommer du kyllingen som du parterer over risene og med ind i
ovnen,
> så når vandet eller er suget op af risene, skulle retten være færdig, men
> man kan jo lige smage efter om der nu er salt nok, om risene er færdig er
de
> ikke det, kan man hælde lidt mere vand over.
>
> Her kan man også sammen med løgene når man steger dem, putte rød og eller
> grøn paprikafrugter i og stege med.
>
> Velbekomme!
>
>
> "Kristina Søndergaard" <Kristina_Sondergaard@hotmail.com> skrev i en
> meddelelse news:3d882e77$0$49669$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> >
> > "Kitti Egevang" <kittislet@dettemail4us.dk> skrev i en meddelelse :
> > > Er der nogen som har en skøn opskrift på en risret med kylling??
> > > Det må gerne være en med meget smag i, men skal også kunne spises > af
> > børn.
> >
> > Hej Kitti,
> > her kommer en lækker ret med kylling og ris, der hos os nydes af unge
som
> > gamle:
> > Skær et par røde, gule og/eller orange peberfrugter i strimler (bland
ikke
> > de grønne med - det giver en grumset farve!).
> > Hak et par løg + nogle fed hvidløg og kom det hele i en sauterpande.
Salt,
> > peber og paprika kommes i og det hele svites lidt.
> > Læg herefter kyllingebryst, -lår eller hvordan du nu deler din kylling
> > ovenpå. Hæld lidt vand ved (ca så grønsagerne er næsten dækkede), og lad
> det
> > småkoge under låg til kyllingen er mør.
> > Tag kyllingen fra og blend grønsagerne til det bliver en pure - hæld
evt.
> > lidt vand ved, hvis den er for tyk.
> > Pil kødet af kyllingen, skær friske champignon i skiver og kom det i
> sovsen.
> > Varm igennem, kog lidt ris og voila - en lækker ret med ris og kylling
> >
> > /Kristina
> >
> >
>
>