det kan godt være at det ikke helt er i ånden, men hvad med at købe de nye
sirupper fra føtex, de smager vildt godt, og skiller ikke, når der kommes
mælk i...taler af erfaring :)
//Padmé
"Ghita" <mammasine@bonbon.net> wrote in message
news:ameb6q$h6o$1@sunsite.dk...
> I news:3d88e916$0$49626$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk griflede Henrik:
> >
> > Hvis jeg forstår det rigtigt, så er det mælken der skiller...eller
> > hvad?
> >
> > Hvis mælken skiller, er det fordi din sirup er for sur i pH mæssig
> > forstand (sukkeret i siruppen gør at den ikke smager surt). Du skal
> > bruge appelsinolie, og ikke appelsin saft....der indeholder syren som
> > får pH værdien til at falde under det mælken/fløden kan klare.
> > Mvh.
> > H.
>
> Det er mælken der skiller i kaffen, og jeg kan ikke drikke den uden
> Det må jeg prøve. Har du nogen idé om hvor jeg finder olie til brug i
> sirup ?
>
> --
> Ghita
> - Må vi få masser af sol i dag
> om guderne vil og bukserne holder........
>