|
| Spaghetti-sovs uden spaghetti Fra : trooper |
Dato : 17-09-02 14:01 |
|
Ja det lyder lidt for dansk, men nu er jeg blevet træt af spaghetti. Jeg kan
lave en ret god stærk kødsovs(italiensk stil), men nu vil jeg ha noget andet
end spaghetti til.
Da jeg har lidt svært ved selv at finde på noget selv, ville jeg lige høre
om der ikke skulle være nogen af jer der havde et godt forslag(udover
selvfølgelig pasta, nudler osv.).
| |
Trine Kornum Christi~ (17-09-2002)
| Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~ |
Dato : 17-09-02 14:04 |
|
"trooper" <numb@tdcspace.dk> writes:
> Ja det lyder lidt for dansk, men nu er jeg blevet træt af spaghetti. Jeg kan
> lave en ret god stærk kødsovs(italiensk stil), men nu vil jeg ha noget andet
> end spaghetti til.
Kartoffelmos, evt. bagt. Ris. Kogte kartofler. Halve, bagte kartofler.
Mvh Trine
--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://usenet.dk
http://www.triane.dk, hvis du mangler et sted at sove i Nordjylland
| |
Michael H. (17-09-2002)
| Kommentar Fra : Michael H. |
Dato : 17-09-02 14:52 |
|
"Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> wrote in message
news:uhego22fg.fsf@trinekc.dk...
> "trooper" <numb@tdcspace.dk> writes:
>
> Kartoffelmos, evt. bagt. Ris. Kogte kartofler. Halve, bagte kartofler.
>
> Mvh Trine
Hvordan laver man bagt kartoffelmos???
Michael
| |
Trine Kornum Christi~ (17-09-2002)
| Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~ |
Dato : 17-09-02 15:01 |
|
"Michael H." <mh@XXXsmorumnet.dk> writes:
> Hvordan laver man bagt kartoffelmos???
Man kan enten sætte kartoffelmosen i pæne toppe på en bageplade og
give dem ved 200 grader til de er gyldne. Man kan også putte kødsovsen
i et fad og brede kartoffelmosen ud over kødsovsen og så smide det i
ovnen.
Begge dele bliver ekstra godt hvis kartoffelmosen bliver tilsat reven
ost.
Mvh Trine
--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://usenet.dk
http://www.triane.dk, hvis du mangler et sted at sove i Nordjylland
| |
Esben (17-09-2002)
| Kommentar Fra : Esben |
Dato : 17-09-02 16:55 |
|
"Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse
news:ud6rc1zss.fsf@trinekc.dk...
> "Michael H." <mh@XXXsmorumnet.dk> writes:
>
> > Hvordan laver man bagt kartoffelmos???
>
> Man kan enten sætte kartoffelmosen i pæne toppe på en bageplade og
> give dem ved 200 grader til de er gyldne. Man kan også putte kødsovsen
> i et fad og brede kartoffelmosen ud over kødsovsen og så smide det i
> ovnen.
>
> Begge dele bliver ekstra godt hvis kartoffelmosen bliver tilsat reven
> ost.
Man kan desuden vende et par piskede æggehvider i kartoffelmosen inden
den bages, så bliver den lækkert luftig.
--
Esben
| |
Henning Lindeberg (22-09-2002)
| Kommentar Fra : Henning Lindeberg |
Dato : 22-09-02 10:58 |
|
Kartoffelmosen: Kom nogle klippede grønne krydderurter i- foruden at smage
godt, ser det altså pænt ud.
Hvis nu det ikke liiige var til spagetti Bolognese uden spagetti (altså,
"kødsovs" lyder sku da som affald!), ku du oss' ha' kommet lidt bacontern
i - *S*
Henning
"Esben" <sordiahp@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:am7j60$a33$1@sunsite.dk...
>
> "Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse
> news:ud6rc1zss.fsf@trinekc.dk...
> > "Michael H." <mh@XXXsmorumnet.dk> writes:
> >
> > > Hvordan laver man bagt kartoffelmos???
> >
> > Man kan enten sætte kartoffelmosen i pæne toppe på en bageplade og
> > give dem ved 200 grader til de er gyldne. Man kan også putte kødsovsen
> > i et fad og brede kartoffelmosen ud over kødsovsen og så smide det i
> > ovnen.
> >
> > Begge dele bliver ekstra godt hvis kartoffelmosen bliver tilsat reven
> > ost.
>
> Man kan desuden vende et par piskede æggehvider i kartoffelmosen inden
> den bages, så bliver den lækkert luftig.
>
> --
> Esben
>
>
| |
Prankster Kineses (17-09-2002)
| Kommentar Fra : Prankster Kineses |
Dato : 17-09-02 19:49 |
|
Gnocchi? En slags pasta og alligevel ikke.
Kasper.
"trooper" <numb@tdcspace.dk> wrote in message
news:3d872771$0$49653$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Ja det lyder lidt for dansk, men nu er jeg blevet træt af spaghetti. Jeg
kan
> lave en ret god stærk kødsovs(italiensk stil), men nu vil jeg ha noget
andet
> end spaghetti til.
> Da jeg har lidt svært ved selv at finde på noget selv, ville jeg lige høre
> om der ikke skulle være nogen af jer der havde et godt forslag(udover
> selvfølgelig pasta, nudler osv.).
>
>
| |
Trine Kornum Christi~ (17-09-2002)
| Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~ |
Dato : 17-09-02 20:35 |
| | |
trooper (17-09-2002)
| Kommentar Fra : trooper |
Dato : 17-09-02 22:45 |
|
> Gnocchi? En slags pasta og alligevel ikke.
Er det ikke en katoffel pasta? Små katoffel kugler af en eller anden art.
| |
Prankster Kineses (18-09-2002)
| Kommentar Fra : Prankster Kineses |
Dato : 18-09-02 08:53 |
|
"trooper" <numb@tdcspace.dk> wrote in message
news:3d87a279$0$66835$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
>
> Er det ikke en katoffel pasta? Små katoffel kugler af en eller anden art.
>
>
Jo, nærmest pasta lavet på kogte kartofler i stedet for mel. Irma og ISO har
dem, hvis man ikke gider lave dem selv. Det er lidt en smagssag om man kan
lide den gummiagtige konsistens.
Kasper
| |
Inger Pedersen (17-09-2002)
| Kommentar Fra : Inger Pedersen |
Dato : 17-09-02 20:43 |
|
"trooper" <numb@tdcspace.dk> skrev i en meddelelse
> Ja det lyder lidt for dansk, men nu er jeg blevet træt af spaghetti.
Bulgur?
Det er knuste hvedekærner, koges med vand og lidt salt.
Salat serveres til.
Hilsen Inger
| |
W e b W o m a n (17-09-2002)
| Kommentar Fra : W e b W o m a n |
Dato : 17-09-02 22:36 |
| | |
Hanne Christensen (18-09-2002)
| Kommentar Fra : Hanne Christensen |
Dato : 18-09-02 07:05 |
|
"trooper" <numb@tdcspace.dk> skrev i en meddelelse
news:3d872771$0$49653$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Ja det lyder lidt for dansk, men nu er jeg blevet træt af spaghetti. Jeg kan
> lave en ret god stærk kødsovs(italiensk stil), men nu vil jeg ha noget andet
> end spaghetti til.
> Da jeg har lidt svært ved selv at finde på noget selv, ville jeg lige høre
> om der ikke skulle være nogen af jer der havde et godt forslag(udover
> selvfølgelig pasta, nudler osv.).
>
Hej
Hvad med bønner, eller bliver det for meget a la chili con carne? Og/eller et
godt madbrød?
venlig hilsen
Hanne
| |
|
|