Hej Kristian Ipsen ...
Jeg vil ikke være så betænkelig - det man evt. skal være
på vagt overfor er om der er løg eller tomat i ...
Jeg har i ganske mange år arbejdet som Kok og der har
vi da haft rester stående ude og blive kolde om natten også
i sommerperioden ..
Holder man en helt klar hygiejne og tingene har været kogt
godt igennem ved tilberedning - vil jeg smage på den
"kolde" kødsovs - det er jo ikke noget man dør af ...
Har den tegn til at boble - er det fordi den gærer og så
er det ud - men det er gerne hvis retter indeholder løg at
dette opstår ...
Man skal passe på ikke at falde over i den grøft hvor man
bliver hysterisk .. og smider gode vare væk - evt. blot
på grund af skrækken for Madforgiftning ...
Med venlig hilsen
Keld Gydum
--
Stenbakkevej 37 2.th. 9900 Frederikshavn
Mobiltelefon: 29449509 - E-Mail: gydum@mail.dk
Hjemmeside:
http://www.sitecenter.dk/bangsbo
WebCam Online:
http://bangsbo.camarades.com