Hej Alle
Tak for jeres svar. Jeg vil helst have nogle opskrifter som nogen står inde
for. Jeg har selv et par opskrifter men ingen har afprøvet dem - og derfor
ikke slebet dem af!
Anja
"W e b W o m a n" <webwoman @ FJERN chicks.dk> skrev i en meddelelse
news:3d86f3f4$0$1017$ba624c82@nntp04.dk.telia.net...
>
> "Anja" <aremoveholdum@hotmail.com> skrev i en meddelelse
> news:3d86d73a$0$64170$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
>
> > Min forespørgsel på mamelade gav ikke noget hjælp men måske er der en
som
> > har en god opskrift blomme chutney.
>
> Søger man på Google efter "mamelade", kommer der 11 svar (danske sider)
> En søgning på "marmelade" giver derimod 4010 svar (danske sider)
>
> Søgning på "blomme mamelade" giver 0 svar
> Søgning på "blomme marmelade" giver 2 svar (danske sider)
>
> En søgning efter "blommemamelade" giver ingen resultater overhovedet.
>
> Men søger du "blommemarmelade", kommer der 18 svar og en del opskrifter,
der
> ser spændende ud *S*
>
http://www.google.com/search?hl=da&ie=ISO-8859-1&q=blommemarmelade&btnG=Goog
> le-s%F8gning&lr=lang_da
>
> Søger du på Google efter "blomme chutney" kommer der link til 29 danske
> sider - og det er er egentlig ganske beskæmmende, for det hedder
> blommechutney i ét ord.
>
> En søgning på blommechutney giver dog kun 22 svar.
>
> Den her synes jeg lyder spændende:
>
> KANEL-BLOMME CHUTNEY
>
http://sites.tv2.dk/opskrifter/590.htm
>
> Ingredienser:
> 500 g sukker, 1 kg blommer, 1/2 l vand, 5 stk. hel kanel, 1 brev blå
> melatin, 1 tsk. kanel pulver
>
> Fremgangsmåde:Stenene fjernes fra blommerne, som deles. Melatinen blandes
> med 2 spsk. sukker. Sukker, vand, kanel koges op. Blommerne tilsættes
sammen
> med melatin-sukker- blandingen. Koges igennem i ca. 1 min og tages til
side.
> Skold sylteglassene, og hæld blomme-kanel-chutney i. Stilles koldt i to
> dage, hvorefter chutneyen er klar til at blive serveret til bl.a. vildt og
> kalvekød.
>
>
>
> Mvh. Lisbeth
>
>
>
>
>
>
>