|
| Brun farin Fra : Jesper Jensen |
Dato : 16-09-02 23:11 |
|
Der står på pakken at brun farin er sukker blandet med
rørsukker-sirup. Hvordan laver man rørsukker-sirup og kan man selv
blande sukker og rørsukker-sirup så det giver samme smag som brun
farin i kager?
Jesper.
| |
Klaus Alexander Seis~ (17-09-2002)
| Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ |
Dato : 17-09-02 05:18 |
|
Jesper Jensen skrev:
> Hvordan laver man rørsukker-sirup
På samme måde som man laver sirup af sukkerroer, blot bruger man
i stedet sukkerrør.
> og kan man selv blande sukker og rørsukker-sirup så det giver
> samme smag som brun farin i kager?
Ja, men det er svært at få fat i rørsukkersirup herhjemme, så det
er nok mere realistisk at finde en god rørsukker. Jeg synes bedst
om demerera, men skal den være mørkere, kan man vælge fx en
muscovado.
Hvis man forsigtigt skyller puddersukker i koldt vand kan man vaske
den brune farve - rørsukkersiruppen - af. Det samme kan man ikke
gøre med rørsukker, da krystallerne så at sige er gennemfarvede.
// Klaus
--
><> vandag, môre, altyd saam
| |
Jesper Jensen (17-09-2002)
| Kommentar Fra : Jesper Jensen |
Dato : 17-09-02 16:20 |
|
On Tue, 17 Sep 2002 06:18:11 +0200, Klaus Alexander Seistrup
<jakabov119@magnetic-ink.dk> wrote:
>> og kan man selv blande sukker og rørsukker-sirup så det giver
>> samme smag som brun farin i kager?
>
>Ja, men det er svært at få fat i rørsukkersirup herhjemme, så det
>er nok mere realistisk at finde en god rørsukker. Jeg synes bedst
>om demerera, men skal den være mørkere, kan man vælge fx en
>muscovado.
>
>Hvis man forsigtigt skyller puddersukker i koldt vand kan man vaske
>den brune farve - rørsukkersiruppen - af. Det samme kan man ikke
>gøre med rørsukker, da krystallerne så at sige er gennemfarvede.
Øv, det lyder ikke som om det er ligetil.
Havde håber jeg kunne slippe for at købe det.
Tak for svaret.
Jesper.
| |
|
|