"Morten F. Christensen" skrev d. 11-09-02 19:08 dette indlæg :
> Hej NG
>
> Da vi er begyndt at bruge en del rødvin i vores madlavning, har jeg
et
> spørgsmål m.h.t. dette.
>
> Normalt køber vi en lidt billig rødvin, som vi har stående til
madlavning.
> Mit spørgsmål er følgende. Hvor lang tid kan vinen holde sig efter den
har
> været trukket op? Vi propper den naturligvis efter brug, og jeg ved
også
> godt det kan være individuelt hvor længe en rødvin kan holde sig når
den har
> været åbnet, men er der nogen max holdbarhedsdato, eller kan man
se/lugte på
> nogen måde at vinen ikke længere kan bruges?
>
> Med venlig hilsen
>
> Morten Christensen
> Du kan både lugte og smage det, men du kan forlænge holdbarheden, ved
at stille den i køleskabet
>
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"