zcully <zcully@hotmail.com> wrote:
> Når jeg fortæller andre om at jeg ALTID tilbereder kartofter med skræl på
> syntes folk jeg er ulækker eller at jeg er underlig. Får altid at vide at
> det kan man ikke.
>
> Jeg fik altid at vide at det sunde røg af hvis man skrællede dem.
> Jeg må da så indrømme at hvis jeg får nogle kartofter som har sorte pletter
> eller er umulige at gøre rene skræller jeg dem.
>
> Men ville bare lige høre om jeg er den eneste der gør det?
> Hvad er formålet ved at skrælle dem??
Jeg spiser kun kartofler, når jeg kan finde de friske/nyopgravede og dem
skrubber jeg bare under lidt koldt vand, så der ikke sidder noget jord
på. Koges i letsaltet vand og nydes med en klat smør eller bare kogte.
Kartoflen er en fantastisk grøntsag og mange har nok kedelige oplevelser
på grund af 10 kg for en 20'er.
Personligt tager jeg altid de små og hvis jeg kan finde nogle i samme
størrelse tager jeg også dem - de er nemmere at koge.
--
Med venlig hilsen Jesper
)
http://www.gylling.net/
ftp://80.197.181.14/ - in action from 9 am - 0.30 am CET