<lcj@wanadoo.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:45gpnusgh0g034pt166tm4lnn5o7dd7reo@4ax.com...
> Er der en fingerregel om hvor meget højere/lavere temperaturen skal
> indstilles på en varmluftsovn, når opskriften er baseret på brug af en
> almindelig ovn?
>
> Jeg går ud fra at varmeluftscirkulation må have en anden effekt på
> fødevarer end i konventionel ovn med strålevarme - er det rigtigt? Og
> i så fald, er der retter (som kan tilberedes i en almindelig ovn), der
> ikke egner sig til varmluftsovn?
>
> På forhånd tak
> Lars
Hej Lars
Min erfaring er at temperaturen skal sættes 20 gr. lavere end ved en
almindelig ovn.
Ellers har jeg ikke oplevet nogen forskel, måske lige, at mine ovnkartofler
(rå kartoffelbåde, der bager i ovnen) ikke bliver helt lige så gode.
MVH Rikke
--
Du kan finde ideer til aftensmaden,
aktiviteter med ungerne, sparetips,
læse om hjemmefødsler og meget
mere på:
www.rikkebachmann.webbyen.dk