"Torben Frandsen" skrev d. 09-09-02 15:48 dette indlæg :
> Hej gruppe
>
> Vi skal fejre min kones fødselsdag til november (man må jo forberede
sig i
> god tid ...) I den forbindelse planlægger jeg at lave en buffet med
temaet
> alt godt fra havet. Jeg forestiller mig en eller to store retter, fx
> pighvarre, som skal laves på dagen og mange små som kan laves i
forvejen.
> Jeres forslag modtages med tak.
>
> Torben
>
> hej Torben
Hvad med en lækker laksetatar og små brød til at smørre det på : dette
er til 4 personer.
300 gr røget laks
1 tsk dijonsennep
2 æggeblommer
1/2 dl creme fraiche
1 bdt purløg
Salt og friskkværnet peber
Hak laksekødet fint med en god kniv . Bland de andre ingredienser i.
Anret pænt på et fad. Server små lune flute eller et andet godt brød
.Kan pyntes med lækre slikasparges
Store hvidløgsrejer :
Rejer lægges i en marinade af olivenolie,hvidløg friskhakkede
krydderurter ,kværnet peber og salt ,samt saften fra citron eller lime,
½ tsk god balsamico eddike. Marinaden må gerne smage af citron .
ellers den klassiske :
laksefiletter dampes og pyntes af med store rejer ,asparges,kaviar og
en god dressing. pyntes med dild og citron
velbekommen og god fornøjelse
mvh mcloud
Lav marinaden først ,smag den til kom rejerne i og lun det hele op ,
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"