"Marberg" skrev d. 08-09-02 19:02 dette indlæg :
> Min ven Carsten ælsker røget ål.! ( og det gør vi andre med, Rene og
Mogens)
> Han har anskaffet sig en rygeovn og går meget op i det. Sidst tog vi
ham med
> ud for at fiske ål, og det blev ikke til så meget med ham, men vi
sørgede da
> for, han fik lidt gang i rygeovnen..
> Et eller andet gør han forkert, ( smagen er for så vidt god nok) for
sidst
> han eksperimenterede med vores fangster, fik han røget ålen så den
bliver
> for løs i kødet.
> Den er ikke til at løsne fra benet,og han forstår ikke hvad han gør
forkert.
> Er der nogle i denne gruppe der har et bud??
>
> Er røgeovnen for varm?
> Er selve rygningen for kort?
>
> Det er jo helt klart at vi ikke bliver ved med at forsyne ham med ål
når
> resultatet ikke bliver bedre, han har truet med, at han fremover vil
fange
> ålene selv!! HA HA
> Du skal starte med at give ålene godt med varme ca.100 grader de
første 10. minutter,og så sænke varmen til ca60-70 grader, herved får du
ålene til at åbne sig, så de også bliver røget helt ind til benene. hvor
længe de skal røges afhænger af varme og størrelse, men når de har den
ønskede farve er de færdige!
>
>
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"