"Male Wather" <kongkurs@worldonline.dk> wrote in message
news:WsNk6.11718$PC4.636787@news010.worldonline.dk...
> Jeg fik engang serveret levergryde og vil spørge om nogen har en god
> opskrift.
Hejsa !
Denne opskrift stammer fra Karolines Køkken, og jeg synes den er ok >
MVH
Kirsten
http://hjem.get2net.dk/Jullemor_And
Lever i krydret flødesauce 4 pers.
1/2 kg lever
4 små zittauerløg
50 g smør
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
2 tsk lys fransk sennep
1/2 - 1 tsk tørret basilikum
1/2-1 tsk tørret rosmarin
(istedet for tørrede krydderurter kan anvendes 1/2-1 spsk friskhakkede)
1/4 l piskefløde
1 dl mælk
1 tsk hvedemel
kulør
Leveren gøres istand, og skæres i store terninger.
Pil løgene og skær også dem i terninger.
Begge dele svitses i smør.
Tilsæt krydderier, piskefløde og mælk - som er rystet sammen med mel.
Lad retten koge ved svag varme ca. 15 min.
Smag til, og tilsæt kulør.
*Serveres med pillekartofler drysset med persille*