|
| Spaghetti Squash Fra : Vanillepigen |
Dato : 05-09-02 13:17 |
|
Hejsa,
jeg har netop i dag fra Aarstiderne modtaget en kæmpe tingest kaldet en
spaghetti squash.
Men der er ingen opskrifter til den i nyhedsbrevet. Kan man evt behandle den
som alm squash/courgette eller hvad?
Er der nogle af jer, der ligger inde med nogle ideer/opskrifter.
Da jeg er begyndt at gå hos vægtkonsulenterne, må de meget gerne være
praktisk taget fedtfrie.
Mange venlige hilsner og på forhånd tak, Kristine.
--
Kristine Gazel
Redaktør på www.MandeZonen.dk
Vi har brug for nye skribenter,
så hvis du har lyst - skriv!
| |
Klaus Alexander Seis~ (05-09-2002)
| Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ |
Dato : 05-09-02 15:05 |
|
Vanillepigen skrev:
> Kan man evt behandle [spaghettisquashen] som alm squash/courgette
> eller hvad?
I Zambia kogte vi dem. Og når man så efterfølgende åbner dem, er de
fyldt med varm spaghetti. Jeg kan desværre ikke huske hvor længe de
skal koges.
// Klaus
--
><> vandag, môre, altyd saam
| |
Rene' Hjorth (05-09-2002)
| Kommentar Fra : Rene' Hjorth |
Dato : 05-09-02 17:28 |
| | |
Klaus Alexander Seis~ (05-09-2002)
| Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ |
Dato : 05-09-02 18:21 |
| | |
Annika Pedersen (06-09-2002)
| Kommentar Fra : Annika Pedersen |
Dato : 06-09-02 18:43 |
|
>> Kan man evt behandle [spaghettisquashen] som alm squash/courgette
> I Zambia kogte vi dem. Og når man så efterfølgende åbner dem, er de
> fyldt med varm spaghetti. Jeg kan desværre ikke huske hvor længe de
> skal koges.
>
Kan smagen beskrives?? (og mon de er til at få hos de lokale her??)
--
Annika Pedersen & Chili
http://annika.dk
http://minihunden.dk
| |
Klaus Alexander Seis~ (06-09-2002)
| Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ |
Dato : 06-09-02 19:30 |
|
Annika Pedersen skrev:
> Kan smagen beskrives?
Den kan jeg sørme ikke huske. Måske af squash?
// Klaus
--
><> vandag, môre, altyd saam
| |
Winnie Henriksen (05-09-2002)
| Kommentar Fra : Winnie Henriksen |
Dato : 05-09-02 17:41 |
|
Hej Kristine
I ugebrevet 37 2001, havde de følgende opskrift.:
Fuldkornspandekager med rødbede og spagettisquashfyld
Prøv at kik på deres hjemmeside efter den, hvis den ikkeer der,
skriver jeg den gerne ind.
Mvh
Winnie
On Thu, 5 Sep 2002 14:17:03 +0200, "Vanillepigen"
<kristine@FJERNDETTEgazel.dk> wrote:
>Hejsa,
>jeg har netop i dag fra Aarstiderne modtaget en kæmpe tingest kaldet en
>spaghetti squash.
>Men der er ingen opskrifter til den i nyhedsbrevet. Kan man evt behandle den
>som alm squash/courgette eller hvad?
>
>Er der nogle af jer, der ligger inde med nogle ideer/opskrifter.
>
>Da jeg er begyndt at gå hos vægtkonsulenterne, må de meget gerne være
>praktisk taget fedtfrie.
>
>Mange venlige hilsner og på forhånd tak, Kristine.
Med venlig hilsen
Winnie Henriksen
| |
Vanillepigen (06-09-2002)
| Kommentar Fra : Vanillepigen |
Dato : 06-09-02 14:44 |
|
Vanillepigen wrote:
[Snip]
Tak for hjælpen alle sammen.
Til Winnie:
Desværre kunne jeg ikke fnde pågældende opskrift på Aartsidernes hjemmeside,
så hvis du gider atv poste den vil jeg blive glad.
Mange venlige hilsner Kristine.
| |
Winnie Henriksen (06-09-2002)
| Kommentar Fra : Winnie Henriksen |
Dato : 06-09-02 17:04 |
|
Hej Kristine
On Fri, 6 Sep 2002 15:44:21 +0200, "Vanillepigen"
<kristine@FJERNDETTEgazel.dk> wrote:
>[Snip]
>Til Winnie:
>Desværre kunne jeg ikke fnde pågældende opskrift på Aartsidernes hjemmeside,
>så hvis du gider atv poste den vil jeg blive glad.
>
Ok her kommer den
Fuldkornspandekager m. Rødbede og spagettisqushfyld
Pandekager:
100 g Fuldkornshvedemel
1 knivspids salt
1 æg
3 dl. mælk
1 tsk. olie
olie el. smør til stegning
Bland mel & salt i en skål. Pisk æg mælk & olie sammen. Hæld det i
melet under konstant omrøring til dejen er jævn (det kan evt. blendes
samme da melet til sidst) Lad dejeb hvile 1/2 time.
Blendt el. pisk igen lige før dejen skal bruges. varm ca 1tsk olie el
smør til den næsten ryger. hæld 1-2 spsk dej på, vend panden
lynhurtigt sp dejen fordeles. Bag pandekagen 2-3 min på hver side til
de er færdige. Hvis du skal spise pandekagerne med det samme er det
fornuftigt ikke at stakke dem, så bevare de sprædheden.
Fyld:
2-3 rødbeder
1/2 spagettisquash
1 fed finthakket hvidløg
olivenolie/rapsolie
Citronsaft
1 1/2 dl. yoghurt/creme fraich 18 el. 38%
Friske Krydderuter
Vask og rens rødbederne. Kom rødbederne i kogende vand og kog dem i ca
30 min. til de er møre. Chok dem med koldt vand og pil dem. Skær dem i
fine tern og læg dem i en stor skål. Kog spagettisquashen i ca 30 min
flæk den og skrab kernerne ud. skrab kødet ud med en gaffel, så det
trevler. kom det ned til rødbederne. Dryp med citronsaft, olivenolie
tilsæt salt og peber, hvidløg og din friske krydderurt. Anret de lune
pandekager med fyldet og en lille skefuld yughurt/creme fraiche.
Severes med en stor skål salat
Det var det
Mvh
Winnie
Med venlig hilsen
Winnie Henriksen
| |
Vanillepigen (06-09-2002)
| Kommentar Fra : Vanillepigen |
Dato : 06-09-02 22:07 |
|
Winnie Henriksen wrote:
Tak!!
| |
|
|