"Mads Thorning Pedersen" <cykologen@sletdette.mailme.dk> writes:
> Jeg skal lave mad til en 85års fødselsdag og er sammen med
> fødselaren blevet enig om at hovedretten enten skal være dyreryg
> eller oksefilet
>
> Dyreryggen skulle så serveres med halve bagte kartofler og sauteret
> grønt, mens oksefileten skulle serveres med bagt kartoffelmos og
> sauteret grønt
>
> Jeg mangler imidlertid en sovseopskrift til begge forslag. Hvis jeg
> spørger fødselaren selv ville hun sikkert foreslå bearnisesauce a la
> Knorr, men det kan jeg næsten ikke holde ud, så jeg har valgt at
> lade være med at spørge hende
, og spørger nu i stedet jer : har
> I nogle gode forslag til sovs til de to hovedrets-forslag?
Her kommer så et lille reklameindslag for en ganske fremragende
vildtsovs. Oppe i Nordjylland ligger der en vildtfarm, som udover at
sælge vildt også lave en fremragende vildtfond. På flasken står
hvordan man skal lave sovsen, og det er altså ikke løsningen hvis man
prøver at slippe af med et par pund for meget på
sidebenene. Vildtfonden kan købes i Salling og er så vidt jeg husker
ikke ret dyr. Det er i øvrigt ikke fordi jeg har noget med geschäften
at gøre, jeg har bare gået tur ved hans marker en gang i mellem, de er
nemlig så flotte sådan nogle dyr.
Oksefilet skriger på rødvinssovs, altså efter min mening. Desværre har
jeg aldrig selv lært at lave en god rødvinssovs, men mon ikke der er
andre her som vil give deres bud på hvordan man laver verdens bedste
rødvinssovs?
Jeg håber I får en god fødselsdag.
Mvh Trine
--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://usenet.dk
http://www.triane.dk, hvis du mangler et sted at sove i Nordjylland