Peter Ingsø Laursen <peter_il@*NOSPAM*e-box.dk> wrote:
> "Poul F. Andersen" <paogba@oncable.dk> skrev i en meddelelse
> news:3d71c84b$0$184$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> > Jeg har nogle rimelig gode køkkenknive ("Victorinox") og strygestål, men
> jeg
> > synes ikke rigtig jeg kan få dem ligeså skarpe, som da de var nye.
>
> Strygestålet kan ikke slibe knive i den forstand. Ved at benytte strygestål
> jævnligt (altid) kan du holde knivene på toppen længst muligt, men du
> slipper ikke for at slibe dem rigtigt.
> Jeg bruger en vådsliber og slutter af med en Arkansassten (hedder det
> vist) - hver 3-4 måned er passende for mig... (hvis jeg ellers får det gjort
Jeg har da brugt strygestål i mange år og mine knive er afsindig skarpe.
Tomattesten køres igennem som smør.
Strygestålet vedligeholder magnetfeltet på dine knive - derfor skal du
altid stryge samme vej og i samme vinkel.
Opbevar dine knive i en træblok og ikke i de der nymodens pissemagneter
- de gør knivene sløve.
Køb dyre og lækre knive og hold dig fra
"den-ultimative-slagterkniv-fra-tv-shoppen" til 29.95 - den er ikke
engang værd at skære Rockwool med.
--
Med venlig hilsen Jesper
)
http://www.gylling.net/
ftp://80.197.181.14/ - in action from 9 am - 0.30 am CET