Annika Pedersen <newsgroup@annika.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:Xns927A62E439BC9AnnikaPNewsgroup@212.54.64.149...
> Så er jeg atter ideløs.
> Vi har taget lidt over ½kg kalkunlår op til optøning, men hvad skal vi
> lave med det - lave det som stegt kylling?? Det er lidt kedeligt, så
> nogle der har en prisbillig ide, og som helst ikke er svær eller
> langsommelig at lave?
>
> --
> Annika Pedersen & Chili
>
http://annika.dk
>
http://minihunden.dk
Hej Annika
Jeg ville vende dem i tandoori-krydderi og smide dem i ovnen. Det gør ikke
noget at de ikke får den korrekte varmegrad til tandoori, krydderiet smager
lækkert alligevel og det er da nemt.
Du kan også vælge at marinere dem i en blanding af soyasauce med chilli og
hvidløg ca. 45 min og så stege dem i ovnen. De 45 min. bruger du på at sætte
dig i sofaen med kaffen og slappe af med avisen eller et blad.
MVH Rikke
--
Du kan finde ideer til aftensmaden,
aktiviteter med ungerne, sparetips,
læse om hjemmefødsler og meget
mere på:
www.rikkebachmann.webbyen.dk