Gør som de andre har skrevet ovenfor, eller brug denne fremgangsmåde:
del fiskene i 2 dele, skær oppe fra ryggen, nu har du 2 halve fisk, med
hoved og hale.
strø, salt, peber , pensl. med lidt olie tilsæt massere af dild, og smid
de halve fisk på grillen med skindsiden nedad . en god ide er at du med
den ene hånd kører ned langs rygrader . inden du kommer krydderier på ,
og får fjernet alle benene, som du trækker ud med en fladtang, nu har du
2 halve fisk som nu skal grilles. DE skal kun grilles på skindsiden, du
kan se når de er færdig, prøv dig frem!Som tilbehør vil jeg vælge kold
kartoffelsalat en skål grøn salat og flutes, evt smør.
Velbekomme!
"Kurt Hansen" skrev d. 30-08-02 06:47 dette indlæg :
> Jeg har købt to ørreder af en kollega. En på 1 kg og en på 1,5 kg. Da
> jeg ikke lige kunne overskue to et halvt kilo fisk, røg de i fryseren.
>
> Hvad gør jeg nu? Opskriften må gerne være til kuglegrill, men ellers
> bare den lækreste uanset tilberedningsmåde.
>
> Venlig hilsen
> Kurt Hansen
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"