Anne Stokholm <tilanne@yahoo.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:akknvc$53t$1@tux.netsite.dk...
> Hejsa..
>
> Jeg ville forleden prøve at bage nogle boller der går under navnet
> "luftboller". I dem var der: vand, mælk, sukker, salt, gær og mel. Altså
> ikke noget nyt i det.
>
> Men da jeg skulle pensle dem med lidt mælk (jeg kan ikke lide
æggepensling)
> faldt de totalt sammen. De var ellers lige så flotte.
>
> Hvad kan det skyldes? Jeg ville gerne lave dem igen, da jeg synes at
smagen
> var fin, men jeg gider ikke at spise sådan nogle grimme flade boller. Så
må
> jeg jo gå tilbage til min gamle opskrift
>
> Med venlig hilsen
>
> Anne Stokholm
Hej Anne
Jeg ku forestille mig du har været lidt hårdhændet. Jeg bager selv nogle
boller der kunne minde om dem og der skulle man godt nok være forsigtig med
penslingen for at de ikke klaskede sammen.
Det er lidt samme effekt som når din dej er hævet og du stikker en finger i.
Der skal der bare meget mindre til.
MVH Rikke
>
>