"Tulletine" <Tulletine.news@kandu.dk> skrev i en meddelelse
news:%fjb9.35913$ww6.2719692@news010.worldonline.dk...
Hej TulleTine,
> Hej,
> Hele 3 spørgsmål:
-Ja, det går virkelig ikke.
> Hvad er fordelen ved at bage sine kartofler stående i groft salt fremfor
> at pakke dem ind i sølvpapir ?
Hmm, det ved jeg ikke, så derfor må du nøjes med to svar herfra.
> Hvilket forhold skal man blande æg og mælk til scrambled eggs og skal
> der andet i ?
Én spsk. mælk pr. æg.
> Hvad skal jeg komme i alm. smør for at få en rigtig god kryddersmør
> (ikke hvidløgssmør) ?
Tja, smag og behag er jo forskellig.
Om sommeren, bruger jeg følgende:
En smule finthakket (gennem hvidløgspresseren) chilli (Serano eller
habanero)
Frisk persille
Frisk basilikum
Frisk oregano
Gerne i rå mængder af det grønne.
salt
peber
evt. tørret, stærk paprika.....for farvens skyld.
Jeg plejer også at komme lidt hvidløg i, men det kan sagtens udelades.
Om vinteren, når der ikke er friske krydderurter, bruger jeg stort set det
samme blot med tørrede krydderurter.
Her bruger jeg gerne meget paprika.
> På forhånd 1000 tak og forsat god dag.
> TulleTine
Velbekomme.....
Mvh. Renate