Bolette Nielsen <Bobo@nospam.kimj.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:akiagl$hqm$1@news.cybercity.dk...
> Hejsa
>
> På lørdag skal vi ha' et vennepar på besøg, men hvad skal jeg lave af mad
> til dem?, jeg er helt tom for idéer, kan nogen hjælpe?
> Det skal være noget lækkert, og gerne tre retter.
>
> På forhånd tak
>
> Bobo
>
> PS. hvis nogen ligger inde med en opskrift på rejer i hvidløg eller
> hvidløgsrejer, eller hvad vi nu skal kalde det ( har vist spurgt om det
før
>
, kunne det ha' STOR interesse som forret.
>
> Hej Bolette
Et ægte hit hos os er altid indbagt mørbrad, altså en hel mørbrad, der er
brunet af og så butterdej omkring. Skal have ca. 20-25 min i ovnen ved 200
gr. I den gryde du har brunet mørbraden smider du en masse champingon ned i
og laver en god sauce på det. Små kartofler, gerne asparges drysset med
masser af persille serveres til.
Det er vist nok en temmelig fortæsket ret, i hvert fald her i Kbh. men det
smager fremragende.
Alternativt, kan en bøf af hakket oksekød omviklet med bacon også gøre stor
lykke. Især hvis de serveres smukt i en glasfad, med en skive frisk tomat på
toppen og et drys persille.
Saucen laves ved at du kommer masser af champinon på panden efter bøfferne
er færdig, spæder med mælk eller fløde og smager til. Saucen hældes ned
mellem bøfferne, men pas på ikke at ramme dem, det ser ikke så smart ud.
Persillekartofler serveres til.
Forretter har jeg ingen forstand på, bruger det aldrig, dessert tja, hvorfor
ikke bare en ordentlig omgang frugt, der er så mange dejlige ting hos
grønthandlerne i øjeblikket.
MVH Rikke
--
Du kan finde ideer til aftensmaden,
aktiviteter med ungerne, sparetips,
læse om hjemmefødsler og meget
mere på:
www.rikkebachmann.webbyen.dk