|
| Hvad er mon godt til Baleys is? Fra : Susanne |
Dato : 23-08-02 15:32 |
|
Hej gruppe
For et stykke tid siden fandt jeg her i gruppen en opskrift på Baleys
is. Det er rigtig god. Men jeg synes, der mangler noget til, der kan
friske isen op. Er der nogen, som har gode forslag til, hvad man kan
servere til (frugt, kage, andet?) og også forslag til drikkelse (Balyes
er altså for vammelt at drikke til kan jeg hilse og sige. Jeg har ikke
rigtigt tid til at prøve mig frem, da gæsterne kommer i morgen.
Susanne
| |
Queenie (23-08-2002)
| Kommentar Fra : Queenie |
Dato : 23-08-02 17:27 |
|
"Susanne" skrev d. 23-08-02 15:32 dette indlæg :
> Hej gruppe
>
> For et stykke tid siden fandt jeg her i gruppen en opskrift på Baleys
> is. Det er rigtig god. Men jeg synes, der mangler noget til, der kan
> friske isen op. Er der nogen, som har gode forslag til, hvad man kan
> servere til (frugt, kage, andet?) og også forslag til drikkelse
(Balyes
> er altså for vammelt at drikke til kan jeg hilse og sige. Jeg har ikke
> rigtigt tid til at prøve mig frem, da gæsterne kommer i morgen.
>
> Susanne
Jeg holder også meget af den opskrift der engang blev bragt her Jeg
lavede den fejltagelse at tro, at en ville være extra god med chokolade
stykker i ... Det blev den MEGET vammel af *GG* Men jeg har brugt, at
servere den med pandekager. Uden alt for meget sukker i pandekagerne, så
det ikke bliver for vammelt. Men ellers kunne jeg forestille mig, at
noget syltet frugt af en eller anden slags ville være godt til ..
syltede pærer måske?
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"
| |
JØRGEN ANDERSEN (23-08-2002)
| Kommentar Fra : JØRGEN ANDERSEN |
Dato : 23-08-02 21:49 |
|
> Hej gruppe
>
> For et stykke tid siden fandt jeg her i gruppen en opskrift på Baleys
> is. Det er rigtig god.
Hmmm sidder og bliver lækkersulten, har nu kigget forgæves i tidligere tråde
og kan ikke finde opskriften. Måske en var så venligt at gøre det igen?
På forhånd tak
MVH
Conny
| |
Queenie (24-08-2002)
| Kommentar Fra : Queenie |
Dato : 24-08-02 00:09 |
|
"JØRGEN ANDERSEN" skrev d. 23-08-02 21:49 dette indlæg :
>
> > Hej gruppe
> >
> > For et stykke tid siden fandt jeg her i gruppen en opskrift på
Baleys
> > is. Det er rigtig god.
>
> Hmmm sidder og bliver lækkersulten, har nu kigget forgæves i tidligere
tråde
> og kan ikke finde opskriften. Måske en var så venligt at gøre det
igen?
>
> På forhånd tak
>
> MVH
>
> Conny
3 æggeblommer
80 - 90 g sukker
½ l fløde pisket til skum
3 spsk Baileys
6 Digestive kiks i småstykker
lidt hakket chokolade
Hakkede nødder
Du kan evt erstatte halvdelen af sukkeret med flormelis og selvfølgelig
putte vanilie i alt efter smag og behag og erstatte Bailey'en med noget
andet.
Rør æg og sukker sammen i en skål, pisk fløden og tilsæt den, hæld
Bailey'en i. Put i form og frys ca 4 timer. Du behøver ikke røre i den,
men det er nok anbefalelsesværdigt alligevel, hvis der er så tunge ting
som nødder og chokolade i, da det ellers falder til bunds. Men du
behøver kun røre hver ½ time de første 2 timer. Den er HIMMELSK!
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"
| |
JØRGEN ANDERSEN (26-08-2002)
| Kommentar Fra : JØRGEN ANDERSEN |
Dato : 26-08-02 20:31 |
|
Tusind tak, for opskriften og ideerne til servering. Uhmm glæder mig til at
komme i gang med at lave is....
MVH
Conny
| |
Bettina Madsen (24-08-2002)
| Kommentar Fra : Bettina Madsen |
Dato : 24-08-02 00:33 |
|
> For et stykke tid siden fandt jeg her i gruppen en opskrift på Baleys
> is. Det er rigtig god. Men jeg synes, der mangler noget til, der kan
> friske isen op. Er der nogen, som har gode forslag til, hvad man kan
> servere til (frugt, kage, andet?) og også forslag til drikkelse (Balyes
> er altså for vammelt at drikke til kan jeg hilse og sige. Jeg har ikke
> rigtigt tid til at prøve mig frem, da gæsterne kommer i morgen.
For 3 uger siden serverede jeg bailey-is sådan her:
½ udhulet melon (galia, honning eller andet) pr. person
Frugtsalat af: de udhulede meloner (gerne blandede), evt. udhulet med en
lille rundt ske, så man får små melon-kugler.
Halve vindruer
ferskner
Dessertvin/Muscat-vin
Frugterne skæres ud og trækker nogle timer i dessert vinen.
Frugterne fordeles i de halve meloner og der kommer 1-2 kugler bailey is i
hver
melon.
Der er en frisk dessert som dog fylder godt i maven. Bailey isen bliver
mindre vammel.
Melonerne kan godt udhules lang tid før de skal bruges, evt. om morgenen
hvis de skal bruges om
aftenen. De holder sig godt friske med et vådt klæde over.
Jeg håber min idé kan inspirere dig til et eller andet.
God fornøjelse
Bettina
| |
Annika Pedersen (25-08-2002)
| Kommentar Fra : Annika Pedersen |
Dato : 25-08-02 07:09 |
|
>> For et stykke tid siden fandt jeg her i gruppen en
>> opskrift på Baleys is.
> For 3 uger siden serverede jeg bailey-is sådan her:
>
> ½ udhulet melon (galia, honning eller andet) pr. person
>
> Frugtsalat af: de udhulede meloner (gerne blandede), evt.
> udhulet med
> en lille rundt ske, så man får små melon-kugler.
> Halve vindruer
> ferskner
> Dessertvin/Muscat-vin
Uhmmm..
Så opskrift + serveringsforslag igår morges, og "pludselig"
var der arrangeret gæster og handlet ind.
Efter en omgang raclette, gik der et par timer og så blev
der serveret bailey-is med meloner.
Ændrede dog en "smule" - Chokolade havde vi ikke hjemme som
plade, så vores hjertechokolader med lidt nougat indeni blev
kværnet lidt og hældt i.
Bailey har vi (desværre) ikke hjemme, så istedet hældte vi
den version med Dumle i (det smager meget bailey-agtigt,
blot med mere karamelsmag).
Tak for et hit (selvom fyrene mente melonerne var grimt
tilbehør der bare skulle ned, så man kunne få mere is)
--
Annika Pedersen & Chili
http://annika.dk
http://minihunden.dk
| |
|
|