"mc" <ee@dd.dk> wrote in message
news:C%1i9.2043$Qk5.144178@news010.worldonline.dk...
> > > Er det ikke sådan noget der bruges til at lave røg på diskoteker? Kan
> det
> > > virkelig spises?
> >
> > Det er det nemlig jo, dog bruges det ikke rigtig mere, da det har en for
> lav
> > brændings temperatur i forhold til "rigtig" røgvæske ...
>
> Jeg har hørt fra en lystekniker, at det var fordi det var
kræftfremkaldende.
Det bruges i hvert fald i nogle af de moderne tyverialarmer, der fylder et
lokale med røg i løbet af sek. Og det varer flere timer før den lede smag af
bananolie er ude af minden, hvis man er i et rum, når dyret udløses.
(Og for en sikkerheds skyld - nej, jeg er ikke indbrudstyv, men har ved
lejlighed lejet sådan en tingest, der desværre havde det med at fyre
indholdet af en gang i mellem
vh
jan