"ottesen" <ottesen@sol.dk> writes:
> Er der nogen der har nogle spændende forslag til hvordan man kan tilberede
> en lammekølle? Er det godt at marinere den, og hvilken marinade er i givet
> fald god?
Sidst jeg marinerede en lammekølle var det i rødvin og masser af
hvidløg og persille. Da stegen skulle i ovnen, blev hvidløgget og
persillen fordelt oven på og rødvinen kom i bunden af stegesoen. Det
blev rigtig godt.
Den, efter min opfattelse, mest anvendte måde at stege en lammekølle
er at skære kartofler og måske porrer eller løg i skiver og ligge det
under køllen som skal ligge på en rist. Det skal dryppes med mælk,
fløde eller vand. Her kan man krydre med timian eller
rosmarin. Personligt syntes jeg at der skal hvidløg til lam, men det
kan man jo selv bestemme.
Held og lykke med den.
Mvh Trine
--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://usenet.dk
http://www.triane.dk, hvis du mangler et sted at sove i Nordjylland