"Karina Lund Andersen" <karina@Xjaydee.dk> wrote in message
news:539slusimg2rc0oefdd5jg4nb4q1l8cgba@4ax.com...
> Hej
>
> Jeg har et stykke snørret kalvebryst, som jeg gerne vil servere i
> aften. Det vejer 767 g.
>
> Er der nogen der ved hvordan jeg tilbereder et sådan stykke kød?
>
> På pakken står der, at det skal krydres og brunes i en gryde......men
> hvad skal jeg mere gøre ved det? Skal det i ovnen bagefter og hvor
> længe eller skal jeg lade det stege færdig i gryden .....og hvor
> længe?
>
> Håber at der er nogen der kan hjælpe!!
>
>
> M.v.h.
>
> Karina Lund Andersen
Prøv en googlesøgning på "kalvebryst", eller kig på disse:
http://www.friland.dk/recipies/kalv/kalvpeberrod.html
http://www.salling.dk/internet%5Csalling%5CSalling.nsf/(type5)/$First?opendo
cument&Kalv
H.