|
| Fisk i folie - søges Fra : Jørgen S. Nielsen |
Dato : 15-08-02 19:31 |
|
Jeg har bestemt mig for at mine gæster på tirsdag skal have fisk i folie.
Det skal være "gør det selv" udgaven hvor hver gæst kombinerer sin egen
fiskeret.
Holder vejret bliver det over grill, ellers ryger de i bradepanden.
Oprindeligt havde jeg tænkt at bruge i torskefileter + diverse grønt som
ledsagere i pakken. Efter en tur forbi fiskehandleren i dag, for at
kontrollere om han var leveringsdygtig er jeg dog kommet rigtig meget i
tvivl, for han spurgte mig om ikke jeg også havde tænkt på f.eks. at
kombinere laks og hellefisk.
Jeg kan finde godt mange opskrifter via Google, men altså ikke en der lige
sprang i øjet på mig, men det kan selvfølgelig skyldes at jeg laver fisk for
sjældent.
Mit spørgsmål er derfor, om en af jer i denne NG sidder med en brand god
fisk i folie opskrift, hvor gæsterne ud fra råvarerne kombinerer sin
personlige folieret?
Ud over smagsoplevensen vil jeg også gerne give mine gæster chancen for
noget til duftsansen lige når pakken åbnes.
På forhånd mange tak.
Jørgen
| |
mcloud (15-08-2002)
| Kommentar Fra : mcloud |
Dato : 15-08-02 20:52 |
|
hej Jørgen
her er min måde at lave Laks, havørred, bækørred på :
4 laksebøffer eller anden fisk (ca 200g)
1 bdt dild eller mix timian basilikum ,oregano
saften af 1 citron
1 dl tør hvidvin
Salt og citronpeber
1 tsk balsamico
1 gulerod
1 rød løg
Dilden eller flere forskellige krydderureter , løg og strimlede
gulerødder deles i 2 dele og den ene del lægges i et ildfast fad. Laksen
lægges ovenpå (laksen skal ligge på en båre af urter ) og krydres med salt
og citronpeber . Resten af krydderurterne lægges ovenpå laksen. Citron og
balsamico dryppes over laksen og hvidvin tilsættes. Hele fadet dækkes eller
hver laksebøf pakkes tæt med folie, så det er helt tæt og stilles i ovnen i
10 minutter på 250 grader, derefter 200 grader i 20 minutter. Serveres evt.
med en ny kartoffel og hollandaise sauce eller smørvendte nye kartofler
drysset med persille.
velbekommen
mvh mcloud
Tilberedning
Dilden deles i 2 dele og den ene del lægges i et ildfast fad.
Laksen lægges ovenpå og krydres med salt, citronpeber og basilikum. Resten
af dilden lægges ovenpå laksen. Citron og balsamico dryppes over laksen og
hvidvin tilsættes. Hele fadet dækkes med folie så det er helt tæt og stilles
i ovnen i 10 minutter på 250 grader, derefter 200 grader i 20 minutter.
Serveres evt. med en ny kartoffel og hollandaise sauce eller smørvendte
kartofler og dampet fennikel.
begin 666 transparent.gif
K1TE&.#EA`0`!`/ ``````/___R'Y! $```$`+ `````!``$```("3 $`.P``
`
end
| |
Jørgen Hess (16-08-2002)
| Kommentar Fra : Jørgen Hess |
Dato : 16-08-02 23:28 |
|
"mcloud" <raski@dbmail.dk> skrev i en meddelelse
news:nDT69.774$N3.215@news2.bredband.com...
> hej Jørgen
> her er min måde at lave Laks, havørred, bækørred på :
>
>
>
> 4 laksebøffer eller anden fisk (ca 200g)
> 1 bdt dild eller mix timian basilikum ,oregano
> saften af 1 citron
> 1 dl tør hvidvin
> Salt og citronpeber
> 1 tsk balsamico
> 1 gulerod
> 1 rød løg
>
> Dilden eller flere forskellige krydderureter , løg og
strimlede
> gulerødder deles i 2 dele og den ene del lægges i et ildfast fad. Laksen
> lægges ovenpå (laksen skal ligge på en båre af urter ) og krydres med salt
> og citronpeber . Resten af krydderurterne lægges ovenpå laksen. Citron
og
> balsamico dryppes over laksen og hvidvin tilsættes. Hele fadet dækkes
eller
> hver laksebøf pakkes tæt med folie, så det er helt tæt og stilles i ovnen
i
> 10 minutter på 250 grader, derefter 200 grader i 20 minutter. Serveres
evt.
> med en ny kartoffel og hollandaise sauce eller smørvendte nye kartofler
> drysset med persille.
> velbekommen
>
> mvh mcloud
>
>
>
>
> Tilberedning
> Dilden deles i 2 dele og den ene del lægges i et ildfast fad.
> Laksen lægges ovenpå og krydres med salt, citronpeber og basilikum. Resten
> af dilden lægges ovenpå laksen. Citron og balsamico dryppes over laksen og
> hvidvin tilsættes. Hele fadet dækkes med folie så det er helt tæt og
stilles
> i ovnen i 10 minutter på 250 grader, derefter 200 grader i 20 minutter.
> Serveres evt. med en ny kartoffel og hollandaise sauce eller smørvendte
> kartofler og dampet fennikel.
>
>
>
>
>
Du har en speciel streg i bunden af din mail. Det er vel den der
afstedkommer en vedhæftet .gif fil på 49 byte. Desværre kan du risikere at
nogle udbydere blokerer mails med vedhæftede filer på nyhedsgrupperne.
Så for din egen skyld, lad være med at sende vedhæftede filer og skriv i
almindelig tekst og ikke HTML.
Der vil ikke herfra blive tærsket mere langhalm på den sag.
mvh
(en anden) Jørgen
| |
|
|