Grillen i en mikro er jo meget tæt på sværen...så det at den er plan er her
mere vigtigt end i en ovn med større afstand til grill-elementet.
Jeg bruger kartofler, evt skåret i "kiler", til at rette stegen op med, så
sværen er så plan som mulig, men kompensere for krumningen af stegen kan
kartoflerne selvfølgelig ikke klare......
H.
"Kat" <katras@REMOVETHISofir.dk> wrote in message
news:3d578da1$0$87299$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> "Klaus Alexander Seistrup" skrev:
> > Selve stegen var glimrende - faktiske mere saftig end jeg husker en
> > ovnstegt flæskesteg - men jeg bliver vist nødt til at øve mig på
> > det med sværen. Nogle steder blev sværen brændt (fy, for en hørm!),
> > andre steder var den helt gummiagtig, og ingen steder havde jeg lyst
> > til at spise den. Men det kan nu ikke vælte mig af pinden, for den
> > allerførste steg jeg lavede i en traditionel ovn var sikkert heller
> > ikke helt vellykket.
>
> Det drejer sig måske om, at du køber dig en steg som er højere i den
> ene ende end i den anden? Det giver altid problemer her i hjemmet, så
> jeg køber en så lige steg som muligt.
> --
>
>
> /kat
> ---
>
www.symbiose.subnet.dk
> Fysisk og psykisk sundhed
> Forkæl dig selv og dine nærmeste
>
>