|
| Nitritfri pølser og bacon - hvor? Fra : Klaus Alexander Seis~ |
Dato : 09-08-02 20:23 |
|
Hej gruppe
Jeg er ikke tryg ved at den spegepølse og bacon jeg spiser indeholder
nitrit, og det ser desværre ikke ud til at disse produkter forhandles
i nitritfri udgave i de supermarkeder jeg frekventerer.
Jeg har brug for salami, pepproni og bacon (gerne back bacon). Ved I
hvor man kan købe det uden nitrit?
(Og hvad med skinke, kan man få nitritfri skinke nu om dage?)
// Klaus
--
><> vandag, môre, altyd saam
| |
Vagn Torup & Rikke B~ (09-08-2002)
| Kommentar Fra : Vagn Torup & Rikke B~ |
Dato : 09-08-02 21:09 |
|
Hej Klaus
Nu ved jeg ikke hvor du bor, men slagteren på Kultorvet (Kbh.), du ved den
skøre (og meget søde!) med bowlerhatten, han har i hvert
fald haft det hele. Det er efterhånden et par år siden, jeg har været
derinde, men hvis kvaliteten ikke har ændret sig, så laver han
det bedste bacon, jeg nogensinde har smagt og når du nu er der, så forkæl
dig selv med hans suveræne leverpostej og medisterpølse.
KH Rikke
--
Du kan finde ideer til aftensmaden,
aktiviteter med ungerne, sparetips,
læse om hjemmefødsler og meget
mere på:
www.rikkebachmann.webbyen.dk
Klaus Alexander Seistrup <jakabov119@magnetic-ink.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:jakabov+1a2ac45f-1efa-455d-a8a1-d2d0f0399c62@news.szn.dk...
> Hej gruppe
>
> Jeg er ikke tryg ved at den spegepølse og bacon jeg spiser indeholder
> nitrit, og det ser desværre ikke ud til at disse produkter forhandles
> i nitritfri udgave i de supermarkeder jeg frekventerer.
>
> Jeg har brug for salami, pepproni og bacon (gerne back bacon). Ved I
> hvor man kan købe det uden nitrit?
>
> (Og hvad med skinke, kan man få nitritfri skinke nu om dage?)
>
>
> // Klaus
>
> --
> ><> vandag, môre, altyd saam
| |
Klaus Alexander Seis~ (09-08-2002)
| Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ |
Dato : 09-08-02 21:22 |
|
Rikke Bachmann skrev:
> Nu ved jeg ikke hvor du bor, men slagteren på Kultorvet (Kbh.),
> du ved den skøre (og meget søde!) med bowlerhatten, han har i
> hvert fald haft det hele. Det er efterhånden et par år siden,
> jeg har været derinde, men hvis kvaliteten ikke har ændret sig,
> så laver han det bedste bacon, jeg nogensinde har smagt og når
> du nu er der, så forkæl dig selv med hans suveræne leverpostej
> og medisterpølse.
Ups ja, jeg glemte at skrive hvor jeg bor... (Gladsaxe)
Nå, men tak for tippet med slagteren på Kultorvet. Jeg kender ham
godt og det er absolut inden for rimelig transportafstand, så det
vil jeg da prøve.
// Klaus
--
><> vandag, môre, altyd saam
| |
Lone Koefoed (10-08-2002)
| Kommentar Fra : Lone Koefoed |
Dato : 10-08-02 00:05 |
|
In article <jakabov+6d46c654-5d01-411c-b090-b2ecc634522e@news.szn.dk>,
Klaus Alexander Seistrup <jakabov119@magnetic-ink.dk> wrote:
> Rikke Bachmann skrev:
>
> > Nu ved jeg ikke hvor du bor, men slagteren på Kultorvet (Kbh.),
> > du ved den skøre (og meget søde!) med bowlerhatten, han har i
> > hvert fald haft det hele. Det er efterhånden et par år siden,
> > jeg har været derinde, men hvis kvaliteten ikke har ændret sig,
> > så laver han det bedste bacon, jeg nogensinde har smagt og når
> > du nu er der, så forkæl dig selv med hans suveræne leverpostej
> > og medisterpølse.
>
> Ups ja, jeg glemte at skrive hvor jeg bor... (Gladsaxe)
>
> Nå, men tak for tippet med slagteren på Kultorvet. Jeg kender ham
> godt og det er absolut inden for rimelig transportafstand, så det
> vil jeg da prøve.
Jeg mener bestemt, at også Slagteriet Hanegals produkter er nitritfri.
Deres bacon og deres kalveleverpostej er dødgod. Baconen fås både
skiveskåret og i hele stykker.
Se evt www.hanegal.dk for forhandlerliste. En god del af Hanegals
produkter forhandles i min lokale SuperBrugs i Århus.
--
Lone
| |
Klaus Alexander Seis~ (10-08-2002)
| Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ |
Dato : 10-08-02 05:45 |
|
Lone Koefoed skrev:
> Jeg mener bestemt, at også Slagteriet Hanegals produkter er
> nitritfri.
Det har du ret i.
> Deres bacon og deres kalveleverpostej er dødgod. Baconen fås
> både skiveskåret og i hele stykker.
Uhm, det lyder lækkert.
> Se evt www.hanegal.dk for forhandlerliste.
De skriver deres produkter forhandles i Irma samt visse Prima, og
jeg er så heldig at jeg har både en Irma og en Prima næsten inden
for gåafstand.
// Klaus
--
><> vandag, môre, altyd saam
| |
Rimtas (10-08-2002)
| Kommentar Fra : Rimtas |
Dato : 10-08-02 08:03 |
|
Klaus Alexander Seistrup <jakabov119@magnetic-ink.dk> wrote in message news:<jakabov+1a2ac45f-1efa-455d-a8a1-d2d0f0399c62@news.szn.dk>...
> Hej gruppe
>
> Jeg er ikke tryg ved at den spegepølse og bacon jeg spiser indeholder
> nitrit, og det ser desværre ikke ud til at disse produkter forhandles
> i nitritfri udgave i de supermarkeder jeg frekventerer.
>
> Jeg har brug for salami, pepproni og bacon (gerne back bacon). Ved I
> hvor man kan købe det uden nitrit?
>
> (Og hvad med skinke, kan man få nitritfri skinke nu om dage?)
>
>
> // Klaus
Hej Klaus
I ISO og Kvickly (billigst) sælger de i øjeblikket en spansk chorizo
helt uden konserveringsmidler, farver og andre uvedkommende
tilsætningsstoffer. Den hedder "Alejandro" og fås i natural og
picante. Jeg så den til 29.95 i kvickly.
: ) Rimtas
| |
Klaus Alexander Seis~ (10-08-2002)
| Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ |
Dato : 10-08-02 09:32 |
|
Rimtas skrev:
> I ISO og Kvickly (billigst) sælger de i øjeblikket en spansk
> chorizo helt uden konserveringsmidler, farver og andre uved-
> kommende tilsætningsstoffer.
Det lyder tiltalende. Tak for tippet.
// Klaus
--
><> vandag, môre, altyd saam
| |
|
|