[Jørgen E. Madsen | Fri, 9 Aug 2002 01:57:33 +0200]
>Hej! Er der der nogen, der kan hjælpe mig med opskrifter på ovenstående , vil jeg blive meget meget glad. hilsen dorte
Udblød 2 blade husblas i koldt vand (er ikke absolut nødvendigt)
Pisk 200 g. yoghurt naturel (gerne græsk) med 2 æggeblommer og kornene
af 1 stang vanille, og tilsæt sødemiddel (gerne Atwel/Perfect Fit) under
pisningen til du mener at det har en lidt for sød smag.
Knus husblads fri fra vand og opløs den under vandbad/i mikrobølgeovn,
tilsæt 1 spsk. vand for at afkøle det og tilsæt yoghurtmassen under
pisning.
Pisk ½-1 dl. piskefløde til let skum og vend det i. Pisk 1-2 æggehvider
til skum og vend det i, og kom det i fryseren til det er fast.
Skal ud af fryseren lidt tid for servering for at ikke være hård som
beton
René
www.rene.hjorth.com &
www.lowcarb.dk