"Jan Bøgh" <jan@boegh.X_net> skrev i en meddelelse
news:3d50eeff$0$89547$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> "ottesen" <ottesen@sol.dk> wrote in message
news:aiodht$7sh$1@sunsite.dk...
>
>
> Smager det ikke røget og af tryksværte? Aviserne må vel på en eller anden
> måde
> afgive ting og sager til fisken - jeg kunne forestille mig at tryksværte
og
> andre lækkerier i avisen næppe er fremstillet med indtagelse for øje.
> Jeg ville nok personligt have foretrukket palmeblade eller lign.
>
Jeg var også skeptisk men min makker havde set det gjort i et jamie oliver
program. Idéen var netop at det skulle blive lidt røget, tryksværten smagte
jeg dog ikke noget til.
> Men det kan da også godt være at jeg er helt galt afmarcheret. Muligvis
vil
> smagen af harpiks fra Retzinaen overdøve alt andet
)
>
Heh - jeg synes nu et glas helt koldt Retzina er en dejlig ting.
> På den anden side er der selvfølgeligt perspektiver i metoden -
> venstreorienterede
> kan så grille i Information, aktionærer i Børsen, de intellektuelle i
> Weekendavisen, jehova'er i Vagttårnet osv. osv.
>
Du er helt klart inde på noget. Dermed kan ens politiske overbevisning
skinne igennem i madlavningen i højere grad end hidtil
/ottesen