Jeg har skrællet dem, udtaget kerner og revet dem fint, frosset dem ned og
senere brugt dem som forstrækning i forskellig marmelade - uden det har
kunnet smages eller ses! Blot trykker jeg noget af vandet fra ved
optøningen.
PAR
Erna Andersen <vedhegnet23@mail.tele.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:3d4b31fc$0$89495$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
>
> "Papercut" <a@a.a> wrote in message news:aidjvh$m0c$1@news.cybercity.dk...
> > Da jeg har alt for mange squash i haven lige nu, vil jeg høre om der er
> > nogle der har gode erfaringer med tørring af dem. Jeg har læst det
skulle
> > kunne lade sig gøre, men efter selv at have forsøgt, er jeg ikke særlig
> > overbevist om det. Efter at have lufttørret dem i mindre stykker, bliver
> det
> > ikke videre brugbart efter opblødning.
> >
> > Er der evt. nogle der har andre forslag hvordan de kan opbevares til
> senere
> > brug?
> >
> >
> Hej alle
>
> Som jeg skrev sidste år, så slipper man for alt for mange squash hvis man
> plukker blomsterne og kommer dem i salaten
>
> Squash fås frosne i grønsagsblandinger , skåret i små terninger. Jeg har
> ikke selv prøvet at fryse dem, men det kan man sikkert. Måske skal de
> blancheres først.
>
> De kan bruges til at lave surtsyltede agurker med.
> - og man kan bruge de små og fine rå på leverpostejmadder.
>
> Hilsen Erna
> der synes squashplanter er flotte.
>
>